Dator > fördelarna med en LCD-projektor

 • fördelarna med en LCD-projektor


 • Den som undervisar eller gör presentationer för en levande förstår vikten av att hålla publikens uppmärksamhet. De välkomnar alla verktyg som hjälper att nå detta mål. Till exempel LCD-projektorer bidra till att kommunicera sitt budskap mer effektivt. Använda populära och lättanvända program presentationsprogram som PowerPoint, Harvard Graphics, eller Impress, möjliggöra skapandet av anmärkningsvärda och minnesvärda presentationer.

  lätt att använda

  LCD-projektorer brukar arbeta på en "plug and play"-basis. De ansluter oftast till en stationär eller bärbar dator via en kabel, men den trådlösa tekniken finns. Projektorerna arbetar med praktiskt taget alla fabrikat eller modell av dator. Anslutning av kabeln och sätter på projektorn och datorn börjar projektet. Därefter blir något gjort på datorskärmen beräknas för alla att se om inte en tom skärm alternativ blir valts ut av verksamhetsutövaren. Eftersom de flesta presentation program har en låg inlärningskurva, de flesta användare tycker att det är lätt att börja skapa imponerande på skärmen presentationer och bildspel.

  Visual Undervisning

  Projektering aktiviteten på en lärares datorskärm via en LCD-projektor tillåter honom att gå längre än att bara beskriva en process, utan faktiskt visar det. Projektorer möjliggöra användningen av presentationen hjälpmedel såsom bildspel, video och webbplats prospektering.

  Den grafiska flexibilitet presentation program gör det möjligt att skapa ursprungliga visuella hjälpmedel. Till exempel video som vidtagits och lastas på dator enkelt integreras i en presentation show. Utforma en tidsplan för ett företags presentation, lägga till händelser i sekvens med specialeffekter hjälper att framhäva punkter presentatören gör. Eftersom många människor lär sig mer effektivt med införandet av visuella element i en lektion, med hjälp av en LCD-projektor gynnar publiken och presentatören.

  Gruppinteraktion

  När hela gruppen ser samma information i aktion på en projicerade bilden , få diskussioner och frågor efterfrågas. Talar om material som grupp ökar lärandet.

  Dessutom bör en fråga uppstår ofta projektorn gör det enklare förklaringar. Till exempel har instruktören ledande en klass i en redovisning klass förmågan att visa klassen svaret på alla frågor och visa vilka åtgärder som vidtagits med hjälp av redovisnings-eller kalkylprogram program.

  hålla Uppmärksamhet

  En stor utmaning att ge presentationer eller undervisa en klass innebär att man håller räntenivån på publiken högt. Använda en LCD-projektor under en presentation möjliggör användning av ljud, video, grafik, diagram och även spel. När det integreras i en klass, dessa verktyg störa monotonin i vad som annars skulle bli en tråkig diskussion. Hålla publikens uppmärksamhet hjälper materialet bli absorberas lättare.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur du överför data från diskett till en cd

Relaterade artiklar


 • Lägga till en andra processor quad core till en server
 • hur man byter en inbyggd trådlös nätverksadapter
 • hur man vet vilken partition har återhämtningen filer på en acer skrivbord
 • hur du använder din LCD-TV som en datorskärm
 • typer av dator papper
 • hur till stryka fönstren cookies
 • instruktionerna för att ansluta en strömkälla till en dator
 • Hur berätta om en USB-port är hög hastighet
 • hur du tar bort dolda partitioner på en Seagate hårddisk
 • Hur formaterar jag en disk efter att ha startat raid 5?