Dator > felsökning av en Mac-dator med inget ljud

 • felsökning av en Mac-dator med inget ljud


 • När du felsöker ljudproblem på Mac-datorer, kan du hitta de rätta snabbare om du isolera eventuella problem först. Oavsett ditt operativsystem, kommer det göra det lättare om du kan minska antalet möjliga antal svaga punkter genom att tillfälligt koppla ur alla ljudenheter. Efter enkel förändring av ljudinställningarna och testa den interna ljudsignaler kan lösa problemet

  Allmän felsökning


  1.
  Starta iTunes eller annan mediaspelare programmet och ha det spelas upp kontinuerligt för att starta felsökning. Se till att ljudet inte är avstängt eller funktionshinder. Flytta markören för Volym i menyraden upp och ner. Du kan också använda tangentbordet: s Öka och Minska volymknapparna (vanligen F4 för att minska och F5 för att öka volymen).
  2.
  Koppla loss eventuella hörlurar som skulle vara ansluten till datorns hörlurar . Om datorn har inbyggda högtalare, dra ut eventuella externa högtalare ansluts till ljudporten att isolera problemet. Kontrollera om ljudet fungerar genom de interna högtalarna.
  3.
  Gå till Systeminställningar på din Mac menyn. Klicka på''Sound''ikonen under avsnittet Maskinvara. Ljudinställningarna sidan visar tre knappar:''ljudeffekter, "''Output" och''Input "Klicka på''''Output fliken väljer''Inbyggda högtalare, Inbyggd Utgång''alternativet. . och höja volymen''Output''längst ner i det fönstret. Kontrollera om ljudet fungerar.
  4.
  Gå till''Ljudeffekter''fliken och gör Kontrollera att''Alert''och''''Output volymer är upp och inte är avstängt. Välj''Inbyggda högtalare''från''Play varningar och ljudeffekter via''rullgardinsmenyn. Klicka på någon av varningsljud i den vänstra kolumnen och test för att se om de ljud som du byter från den ena till den andra. Kontrollera om ljudet fungerar.

  Garageband Felsökning


  1.
  Starta GarageBand. En standard piano spår visas. Om den inte visas klickar du på''Track''Meny och välj''Nytt spår''. Välj ett programvaruinstrument från dialogrutan och välj sedan ett piano från urvalet av instrument.
  2.
  Klicka på "Meny". Välj''''Inställningar och klicka på Ljud /MIDI-fliken. För ljudutgång, ingång och välj motsvarande''inbyggd utgång''och''Ja Ingångsanordning''från rullgardinsmenyerna. Bekräfta.
  3.
  Klicka på piano spår. Enligt''Windows''menyraden, välj''Tangentbord''alternativ, eller tryck [Command + K]. Ett tangentbord visas. Klicka på någon av tangenterna. Du bör höra ljud som kommer ur din interna högtalare.
  Se till att det inte finns något hörlursuttag sitter i datorn. Om ljudet inte fungerar, prova att avsluta programmet och starta det igen.
  4.
  Om någon av de tidigare stegen inte fixa ljudet problemet, starta om och försök igen.
  Om du ser en handikappad Volym varning när du försöker öka volymen, även starta om. Detta är en känd bugg i Mac-datorer.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:vilken maskinvara som behövs för att fånga video från en videobandspelare band?

Relaterade artiklar


 • hur du flyttar favoriter fil från en extern hd till en dator
 • hur du tar bort skrivarkön från Windows XP
 • hur du kopierar bilder från en PC till en cd
 • hur man använder en IDE-disk med SATA-gränssnitt
 • hur man byter en dator kylfläns
 • vad man gör om en bläckpatron inte skriver ut?
 • hur man rengör lasern rullar skrivare foder
 • Hur man testar hastigheten på en DVD-enhet
 • hur att automatiskt detektera ett grafikkort
 • hur man byter Compaq Presario LCD