Dator > Toshiba laptop installationsanvisningar

 • Toshiba laptop installationsanvisningar


 • Toshiba Corporation har tillverkat bärbara datorer sedan 1985, och de har gjort det till en vana att göra dem lätta att använda direkt ur lådan. Om du har köpt en bärbar dator från Toshiba, kommer du vara glad att veta att det är enkelt att ställa upp. Efter bara några steg, kommer du att surfa på Internet och spela spel

  packat upp kartongen

  När du öppnar. kartongen med din bärbara dator, hittar du den bärbara datorn och dess komponenter prydligt inslagna i cellofan och tätt packade i förpackning skum för att hindra dem från att flytta. Ta försiktigt bort komponenter från lådan och deras förpackningar. Tillsammans med datorn hittar du ut nätsladden, troligen i två avdelningar: en sektion som innehåller en skrymmande adapter ansluten till en lång sladd och den andra är bara en tunn sladd av ungefär samma längd. Det kan eller inte kan vara någon CD-eller DVD-skivor i boxen, moderna bärbara datorer från Toshiba har en tendens att komma med alla installerade deras mjukvara, backup och återställning diskar är gjorda med själva datorn

  monteringen av delarna

  . adaptern på strömkabeln kommer att ha en springa där en av de manliga delar på den andra sladden passar. Leta reda på plats och koppla ihop de två delarna tillsammans. Inte koppla in den i väggen tills du har hittat rätt hanänden som passar i den bärbara datorn. De flesta Toshiba nätsladdarna ansluter till den bärbara datorn på sidan eller bakifrån. Matcha rätt spår med hankontakt och fäst sladden till den bärbara datorn. Vid det här laget är säkert att koppla in datorn i.

  Starta datorn

  Öppna skärmen genom att lyfta den övre luckan. Den bärbara datorn kommer att öppna som en bok liggande på sidan. Det kommer sannolikt att bandet håller den bärbara datorn stängd och tydlig klistermärken skydda skärmen och vissa nycklar. Ta bort alla dessa. Du kan se klistermärken som innehåller logotyper av Microsoft och företaget som tillverkade din processor. Dessa är bäst ensam, eftersom de är svåra att ta bort och lämnar "klistermärke ärr" bakom.

  Hitta laptop strömbrytare-det ofta på basen av den bärbara datorn nära botten på skärmen. När du slår på strömmen, kan det ta ganska lång tid för datorn att starta eftersom det blir första gången operativsystemet startar upp. När det startar, kan det be dig skriva in det språk du vill använda, den tidszon du befinner dig i och det namn du vill ge datorn. Lämna den information och vänta tills den bärbara datorn är klar startar. När den gör det kan den föreslå att du gör backup diskar för systemet. Du kan göra det nu eller senare. På denna punkt bör din bärbar dator från Toshiba vara klar att använda.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man installerar en laptop skärm

Relaterade artiklar


 • vad är ett äpple PMU reset?
 • hur man byter en fläkt
 • hur man reda på om en skrivbar CD är stängd
 • hur man demonterar en asus notebook
 • Lägga till en andra enhet
 • hur man gör Logitech webbkamera 11,1 arbeta på en Mac
 • hur du ställer LCD-bildkvalitet
 • hur man installerar och ersätta IDE med SATA
 • instruktionerna för att ansluta en strömkälla till en dator
 • Hur berätta om en Intel-processor är låst?