Dator > hur man konfigurerar en Tablet PC

 • hur man konfigurerar en Tablet PC


 • Tablet PC har många konfigurationsinställningar som inte finns på vanliga datorer. Du kan kalibrera pennan med skärmen. Du kan ändra om eller när datorn ska visa panelen textinmatning. Vissa mätspetsar kommer med en extra knapp som kan konfigureras för att utföra alla uppgifter som du tilldelar den. Den Tablet PC-penna kan även konfigureras för vänster eller höger hand använda. Alla dessa konfigurationer och mer ligger inom Kontrollpanelen i Windows
  1.
  Klicka på "Start"-menyn.
  2.
  Klicka på "Kontrollpanelen".
  3.
  Klicka på "Inställningar för Tablet PC. " Du kan konfigurera alla inställningar som är unika för en Tablet PC från den här menyn. Om du inte ser denna meny, prova att byta till "Klassisk vy" eller välj "Visa alla objekt på Kontrollpanelen. "
  4.
  Klicka på "Kalibrera" mot mitten av skärmen. Denna meny kalibrerar skärmen med pennan. Du kommer att uppmanas att använda pennan för att beröra en stor hårkorset som de visas på olika platser på skärmen.
  5.
  Klicka på fliken "Buttons" längst upp i fönstret. Denna meny kan du ändra funktionerna i Tablet PC-knappar. Varje knapp kan ändras genom att välja det från menyn, klicka på "Ändra" och delegera en ny uppgift till knappen.
  6.
  Klicka på "Övrigt". Den första delen av denna meny kan du välja om du vill använda Tablet PC med vänster eller höger hand. Menyer visas i motsatt riktning för den valda sidan, vilket gör dem lättare att se på en tablett.
  7.
  Klicka på "Gå till Pen och Touch"-länken. Denna första menyn kan du ändra vad datorn ska göra baserat på dina handlingar med pennan. Klicka på någon av åtgärderna i rutan och sedan på "Inställningar" för att ändra dessa åtgärder.
  8.
  Klicka på "Flicks" fliken högst upp på skärmen. Den här menyn kan du ändra om du vill använda bryggan flicks med Tablet PC. Navigational flicks kan du navigera på webben eller andra Internet Explorer-fönster genom att snärta pennan eller fingret i en viss riktning. Du kan också välja hur känsligt datorn ska vara till din flicks. Om det tar två eller tre flicks att datorn ska reagera, kan du ändra känslighet för "avslappnad" för att förbättra prestandan.
  9.
  Klicka på "Handwriting" fliken längst upp på skärmen. Om du vill att datorn ska lära sig din handstil när du använder det, lämna "Använd automatisk inlärning" kontrolleras. Om du inte vill det för att lagra data om din handstil, välj "Använd inte automatisk inlärning" alternativet.
  10.
  Klicka på "Touch" fliken högst upp på skärmen. Här menyn kan du lägga till och ändra hur datorn reagerar på beröring. Välj en åtgärd som du vill ändra och klicka på "Inställningar". Klicka på "OK" för att avsluta denna meny.
  11.
  Klicka på "Gå till Inmatningspanelen Settings"-länken. Denna meny kan du ändra hur texten inmatningspanelen reagerar på nästan allt du gör med den. Du kan välja var den ska visas på skärmen, när det borde öppna, om det bör eller inte bör gissa vad ord du skriver, och även där den införda knappen visas på skärmen.
  tolv.
  Klicka OK två gånger för att spara dina inställningar. Tablet PC är nu helt inställd.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur du tar bort ett moderkort från en gateway anteckningsbok

Relaterade artiklar


 • fördelar och nackdelar med DVD ROM-skivor
 • hur man rengör lasern rullar skrivare foder
 • hur man fixar en fastnar CD-enhet
 • hur du ändrar skärmen på en bärbar dator
 • hur man byter en Seagate hårddisk från skrivskyddad
 • vad är en primär IDE-kanal
 • hur man byter batteri i en CASIO sol klocka
 • hur man fixar ett kort i en Dell laptop nätsladd wire
 • hur man fixar fel utskriftshanteraren
 • hur du tar bort en extern HD på en Mac