Dator > hur du byter bläckpatroner HP Officejet J4680 allt-i-ett skrivare

 • hur du byter bläckpatroner HP Officejet J4680 allt-i-ett skrivare


 • Byta bläckpatroner på en HP Officejet J4680 allt-i-ett-skrivare är inte så svårt. Det är något som du bara måste lära en gång och då kommer du att kunna göra det varje gång du behöver byta bläckpatroner även utan denna guide. Detta är också tillämpligt på HP Officejet J4500, J4524, J4600 och J4624 allt-i-ett-serien

  Du behöver:. .
  HP Officejet-skrivare
  Bläckpatroner.


  1.
  Först tar ut bläckpatronen ur sin kartong eller plast förpackningar. Var noga med att inte röra vid metall kontakterna eller bläckmunstyckena eftersom det kan resultera i träskor och inte på grund av dåligt elektriska kontakter. Bläckpatroner kommer med tejp för att skydda kontakter och bläckmunstyckena.
  2.
  Nu måste du ta bort den tomma bläckpatroner från HP-skrivare. Slå på HP-skrivare och vänta på att initiera innan du gör något. Öppna den främre luckan panelen så att skrivarvagnen flyttar sig längst till höger där du kan få tillgång till bläckpatronen.
  3.
  Ta bort den tomma bläckpatronen genom att trycka ner ovanpå den att släppa det. Vänster bläckpatron är för tri-color i kassett medan den högra är att den svarta bläckpatronen. Ta bort en eller båda bläckpatron som du vill ersätta.
  4.
  Få nya bläckpatronen och ta försiktigt bort tejpen beskyddare plast som täcker kontakter och bläckmunstyckena. Håll bläckpatronen så att kontakterna eller munstycket är vänd bort från dig. Nu sätter det i öppningen och tryck försiktigt fram i bläckpatronen i en svagt uppåtgående vinkel tills det klickar på plats. Var noga med att inte utbyta den trefärgade med den svarta patronen slots. Stäng den främre luckan och du är klar. HP-skrivaren kommer att erkänna den nyinstallerade bläckpatroner och bläcknivåer kommer nu att uppdateras.
  5.
  När du installerar nya patronen, är det rekommenderat att du ansluter den till bättre utskriftskvalitet . Fyll på vanligt vitt papper i pappersfacket och klicka på "OK" på HP skrivarens kontrollpanel eller klicka på "Anpassa"-knappen på din HP-skrivarprogramvara. HP-skrivaren skriver ut flera linjer och när det är gjort, allt du behöver göra scanna skriva ut. Placera skriva ut nedåt på skannerglaset och klicka på "OK" på HP skrivarens kontrollpanel. Ge det ett par sekunder och det är gjort. Nu är du redo att skriva ut igen med HP Officejet J4680 allt-i-ett-skrivare.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man raderar en bärbar Windows minne

Relaterade artiklar


 • kan du ansluta en video projektorn till en bärbar mini?
 • hur man uppgradera min videodrivrutin
 • hur man mäter för en extern hårddiskkabinett
 • hur du formaterar en FAT32 extern HD
 • Dell Inspiron bärbara kontrast och ljusstyrka hjälp
 • hur man byter en Seagate hårddisk från skrivskyddad
 • hur man installerar dubbla SATA-hårddiskar med XP
 • hur man ansluter en iMac i en PS3
 • hur du tar bort dolda partitioner på en Seagate hårddisk
 • hur man installerar en CD-brännare