Dator > hur man använder en bärbar dator att visa på en vägg

 • hur man använder en bärbar dator att visa på en vägg


 • Displayer lägga till nya nivåer av förståelse och hjälper till att bibehålla publikens uppmärksamhet när göra en presentation om professionell eller informell. Om du kan skapa imponerande displayer på din bärbara dator, oavsett om med ett bildspel, en film, en demonstration av datoranvändning, eller någon annan metod, att kunna projicera laptop skärm på en vägg kan komma till hands. De flesta datorer idag göra denna uppgift särskilt lätt, ger snabbkommandon som gör att du kan projicera skärmen snabbare än någonsin.

  Du behöver:
  Laptop
  . Projektorn.
  VGA /USB kabel.


  1.
  Anslut nätsladdarna för både projektorn och den bärbara datorn (du inte vill att din batteriet att ta slut i mitten av presentation! ) och placera dem i önskad platser för din presentation. Det bästa väggar för att projektet är en stabil och ljus färg. Se till att din laptop inte är placerad i ett område där du kommer att blockera din publik syn på projektionen.
  2.
  Anslut den bärbara datorn till projektorn med en VGA-kabel. Du kan slå den bärbara datorn på om den inte redan, men lämna projektorn avstängd. En VGA-kabel har oftast blå, rektangulär pluggar i vardera änden och anslut till en trapetsform-formad port (vanligtvis blå) med tre rader hål i den. Om du inte ser /har en VGA-kabel, kan vissa projektorer ansluta via USB. Anslut bara den ena änden säkert i din laptop, och den andra i projektorn.
  3.
  Sätt på projektorn när din bärbara dator har startat upp. Vissa projektorer automatiskt identifiera din bärbara dator och visa skärmen, för andra måste du ställa in displayens "Dator", "VGA-ingång" eller "USB-ingång. "Om det fortfarande inte visas skärmen automatiskt, kan du behöva ändra visningen egenskaper på din laptop.
  4.
  Håll ner Fn och vilken funktionstangent kan visa utdata, om du Know IT (för Dells bärbara datorer är det oftast F8, Toshiba F5, kontrollera din funktionstangenter för en symbol som ser ut som en bildskärm eller stor skärm). Om du inte vet och inte kan hitta på funktionsknappen, kan du gå till Kontrollpanelen> Bildskärmar> Inställningar och klicka på "Identifiera. " En av två rutor (märkt "1" och "2", som representerar din laptop skärm och projektorn) blinkar på din laptop skärm. Högerklicka på rutan som inte blinkar, och välj "Aktivera Display. " Projektorn bör då visa din bärbara dator.
  5.
  Klicka på "Avancerat" om det finns några problem med projektion, t. ex. att bara visa din skrivbordsbakgrund eller visar en förlängd version av din bärbara dator skärmen. Ändra alternativen under "Avancerat" tills displayen uppfyller dig, och då är du redo att börja presentera!

  Tips och varningar


 • Om bilden på vägg verkar suddig, prova försiktigt vrida projektorns lins för att se om du kan ställa in fokus. Kontrollera också att se om du missat ett halvtransparent linsskyddet
 • lämnar en projektor på och visa en blå skärm för länge kan skada lampan. Undvika detta genom att vrida projektorn bara när du är redo att presentera, och att stänga av den omedelbart som du är klar.

Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man kan kontrollera en dator laptop på flygplatsen

Relaterade artiklar


 • hur man kopplar högtalarkablarna från en bärbar dator moderkort
 • hur du ställer in Time Machine på din Mac
 • Skillnaderna mellan en förgreningsdosa & ett överspänningsskydd
 • hur man installerar en CD-brännare
 • hur du aktiverar sata-läge efter XP är installerat i ide-läge
 • Hur får man en bärbar dator att känna igen en CD-brännare
 • hur man ansluter en iMac i en PS3
 • hur man fixar scanner damm på ett glättat
 • hur du ansluter min vga bärbara dator till en TV-skärm
 • konsumenter av att köpa en desktop dator