Dator > Toshiba laptop pekplatta problem

 • Toshiba laptop pekplatta problem


 • Laptop pekplattor idag kommer med en mängd användbara funktioner som gör att du snabbt zooma in och ut, rulla upp och ned, och ta och dra med enkla rörelser med fingrarna. Tyvärr lagt till dessa funktioner även lägga till möjlighet för problem att uppstå. Kortkommandon som möjliggör och inaktivera pekplattan kan också lägga till förvirringen. Lyckligtvis kan de flesta Toshiba pekplatta problem lätt korrigeras

  Känslighet och funktioner

  En av de vanligaste klagomålen om Toshiba bärbara datorer är att pekplattan är för känslig. Ranking efter känslighet är klagomål på att "trycka på" och "nypa zoom" funktioner är mer av en olägenhet än hjälp. Om du upplever dessa problem, kan alla dessa saker justeras genom att gå till "Kontrollpanelen", "Mus", "Avancerat", "Avancerade Feature Settings" och "pekplatta".

  Saknas fliken "Avancerat"

  När användare av äldre bärbara datorer från Toshiba försöka anpassa sina pekplatta, tycker de ibland att fliken "Avancerat" saknas i deras mus inställningar. Om detta är fallet, så måste Alperna TouchPad i din Toshiba ska avinstalleras genom att gå till "Kontrollpanelen" och sedan "Lägg till eller ta bort program. "Har en extern mus praktiskt att använda en gång denna drivrutin avinstalleras. Du kan sedan starta om datorn och installera om Alperna föraren från Toshibas supportwebbplats eller från föraren DVD som följde med din bärbara dator, och fliken Avancerat bör nu visas i musen inställningar.

  Aktivera /Avaktivera

  Om din pekplattan plötsligt slutar svara helt, eller om du vill inaktivera pekplattan av någon anledning, behöver du inte nödvändigtvis behöver avinstallera eller installera några drivrutiner. Toshiba bärbara datorer levereras med en funktionsknapp genväg som aktiverar och inaktiverar pekplattan. Håll bara ned "Fn + F9", och se om detta löser problemet som du upplever.

  Aktiverad Touchpad fungerar inte

  Om din pekplattan har slutat fungera och med hjälp av funktionsknappen har inte löst problemet, du kan behöva avinstallera och installera om både pekplatta drivrutiner. Kontrollera att du har en extra mus till hands att använda när du avinstallera drivrutinerna. Du kommer att vilja avinstallera Alperna TouchPad och Synaptics pekdon föraren i "Kontrollpanelen" och sedan "Lägg till eller ta bort program. " Efter att ha gjort det, starta om datorn. Om du inte har föraren DVD som medföljde datorn finns på Toshibas supportwebbplats för att hämta nya drivrutiner.

  Hämta drivrutiner

  För att ladda ner de senaste drivrutinerna finns på Toshibas supportwebbplats, klicka på "Download" och Välj din produkt, dess familj, och modellen från rullgardinsmenyerna. Klicka på "Go", och en lista över tillgängliga drivrutiner kommer att visas. Hitta de senaste Alperna Touchpad och Synaptics Peka drivrutiner, klicka på dem att ladda ner. När du är klar klickar du på "Kör" eller "Install" för att installera nya drivrutiner. Eventuella problem ska nu vara löst. Om inte, ladda Toshibas tilläggspaket och Toshiba Assist för Windows Vista (om du har Vista) och se om dessa program erbjuder en lösning.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man dra nytta av en dual core processor

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en CD-brännare
 • den bästa multifunktions bläckstråleskrivare
 • egenskaper hos moderna skrivare
 • hur man fixar verktyget Toshiba fingeravtryck i Windows 7
 • hjälp med en gateway laptop
 • hur man reda på vilken typ av RAM min dator för att uppgradera
 • hur man fixar en bläckpatron
 • Inaktivera tangentbordet på en Sony Vaio FRV
 • hur du ansluter min vga bärbara dator till en TV-skärm
 • hur man rengör en bärbar AC adapter