Dator > diy laptop stoppning

 • diy laptop stoppning


 • Trots alla annonser användarna glatt cart runt sina bärbara datorer runt i bilen eller på flygplatsen och skjuta dem i tunna, moderiktiga axelväskor, dessa mycket känsliga maskiner kan helt enkelt inte motstå den här typen av omild behandling. De flesta mjuka sidor laptop axelväskor och ryggsäckar erbjuder inte tillräckligt skydd. Om du oroar dig för din bärbara dator, utforma din egen stoppning eller väska är en bra idé

  Varför så känslig?

  En bärbar dator skärm använder en tunn glasskiva som skyddar skärmen flytande kristaller och den elektronik som befaller dem. De flesta laptop skärm fall ramar, som täcker baksidan av skärmen, är gjorda av vinyl plast mindre än 1 /8 tum tjock. Det tar bara några pounds tryck i precis rätt plats för att knäcka skärmen. Denna typ av skada stänger vanligtvis skärmen helt och hållet. Även när skärmen glaset bara är sprucken "lite", den bärbara datorn är farlig, eftersom skärmen "goo" bakom glaset innehåller kvicksilver. Chock kan också skada bärbara datorer lätt. De flesta hårddiskar kan inte överleva bryts mer än 18 inches på en hård yta. När din laptop väska är inklämda i en overhead flygbolag fack är chansen att bryta datorn är stor. När väskan tappas komma ur en taxi, vävstolar katastrof.

  Stoppning för bättre skydd

  Helst det bästa skyddet för en laptop i transporter är en stöttålig väska eller attaché fall. Om du vill ha något mer modernt, överväga att lägga skydd till din laptop väska eller annan lämplig påse som du väljer. Om du har en 15-tums bärbar dator, välj en 17-tums laptop väska och lägg ett lager av stoppning till den. Om du har en 17-tums bärbar dator, leta efter en mycket stor axel eller väskan att du kan rymma till stoppning för ökat skydd.

  Där lägga Padding

  invecklad eller "ägg låda" skumgummi erbjuder de bästa dämpning för en laptop väska.
  Lägg ett ark med skum som är 1 1 /2 till 2 inches tjock till bred front och botten av påsen, så det kan skydda skärmen oavsett hur du placerar den bärbara datorn i väskan. Lägg remsor av 2-tums invecklade skum de fyra kanterna, samt för att skydda mot stötar. För de mest skydd, har lett till ytterligare specifikationer för tunn plast (som du kan köpa på en farkost butik) mellan invecklad skum och befintliga stoppning eller insidan av väskan.

  Andra försiktighetsåtgärder

  Don't lim eller Kardborre denna nya stoppning på plats. Om det tenderar att komma ut ur påsen när du tar bort den bärbara datorn, är detta en bra sak. Det tvingar dig att tänka på att återupprätta vaddering runt den bärbara datorn på rätt sätt som du packar upp för att gå. Packa inte nätadaptern eller en mus så att den vilar på den platta ovanpå den bärbara datorn. Ett slag i ansiktet av påsen kan orsaka perifer att överföra chock för skärmen och bryta den. Helst bör du förvara nätadaptrar och möss längs kanterna på den bärbara datorn bara, och du bör inte låta dem flytta i transit.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur du kontrollerar om RAM fungerar

Relaterade artiklar


 • hur man reda på hur mycket videominne är på din PC
 • hur till stryka fönstren cookies
 • hur man fixar verktyget Toshiba fingeravtryck i Windows 7
 • hur man får Windows 7 på min dator
 • hur man kan påskynda en PowerBook G4
 • konsumenter av att köpa en desktop dator
 • hur du formaterar en enhet i exFAT formatering i Windows 7
 • hur man installerar en CD-brännare
 • hur man installerar en HP-skrivare i boot camp
 • Inaktivera tangentbordet på en Sony Vaio FRV