Dator > diy bärbara datorns tangentbord

 • diy bärbara datorns tangentbord


 • Så att katten har beslutat att öppna laptop är en varm säng för att vila varje gång du går att fylla på kaffe. Kanske barn hittar nycklarna särskilt underhållande och tidigare okända funktioner har utförts av den lilles fantasifulla tangenttryckningar. Kanske nycklarna blir bara lite dammig. Hur som helst är det enkelt att skydda din laptop tangentbord från sådana dagliga hushållet delar med tillägg av en enkel hemmagjord tangentbord täcka, anpassade för dina unika behov

  samla material

  Bestäm hur utarbeta du vill att tangentbordet locket vara. Du kan använda ett så enkelt material som kartong eller tjockt papper för att bilda en majoritet av locket, eller så kan du går alla ut med hjälp av akryl, metall eller trä plåt eller något annat robust material.

  Kontrollera du har tillräckligt av det valda materialet för att täcka ytan av laptop, med några kvar att göra sidan och främre kanten.

  Du också behöver något för att säkra material, såsom band, lim, klammer eller skruvar. Den typ av säkring kommer att bero på det material som används. Staples och bandet arbetar för sådana lättare material som papper och kartong, skruvar behövs för plexiglas, metall eller trä. Lim är lämplig för de flesta ämnen --- Om det är rätt typ av lim (t. ex. trälim för trä, vitt lim för papper).

  Klar Material

  Mät dimensioner laptop yta (med skärmen öppen). Mark och sedan klippa materialet i valet till rätt dimensioner. Mät två gånger, klippa en gång.

  För att säkerställa att locket är på, konstruera sidan och framifrån kantning för det, fast med skruv eller lim, och möjligen med tejp eller klammer.

  Papper och kartong kan vikas för att göra lederna för sidor och front och sedan limmas eller tejpas tillsammans, men andra ämnen som sannolikt att kräva ytterligare iordningställande, såsom borra hål för skruvar.

  Eller gör bara hörn flikar, som kommer att hålla locket på utan att blockera portarna på sidan eller framsidan av den bärbara datorn. Gör samma sak som du skulle om du gör full längd sidor, men bara använda en centimeter eller så på vardera fram-hörnen.

  Ge Padding

  För grova ytor --- framför allt trä --- vissa slags stoppning skyddar ytan på den bärbara datorn från repor. Välj mjuka tyger och säkra dem på undersidan av locket, som kommer att beröra den bärbara datorn, med lim eller dubbelhäftande tejp.

  Tillägg för Barn

  Om du väljer en kraftigare yta för ditt tangentbord täcka och ibland har ett barn i knät medan du chattar med en släkting på webbkameran kan du ersätta barnets knapp-tryck fetisch med ett färgämne ett: Ta lite papper och kritor och låta barnet dra på ytan av locket Andra förslag och varningar Du kanske bara letar efter något att skydda den bärbara skärmen från att repas av tangentbordet när datorn är stängd. Ett stycke tyg, till exempel en cut-up gammal T-shirt, fungerar bra.

  Kanske behöver du den bärbara sida hamnar att de fungerar samtidigt som tangentbordet locket är påslagen. Om så är fallet, anser att mäta och rita ut rätt hål för att hålla dessa hamnar tillgänglig. Heller aldrig blockera den bärbara datorns fläktar. Detta kan leda till överhettning vilket kan skada din bärbara dator.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur du formaterar en enhet i exFAT formatering i Windows 7

Relaterade artiklar


 • hur du formaterar en enhet i exFAT formatering i Windows 7
 • hur du uppgraderar till Microsoft Windows 7
 • hur du formaterar en Windows 7-dator
 • hur man fixar verktyget Toshiba fingeravtryck i Windows 7
 • diy bärbara datorns tangentbord
 • hur man får Windows 7 på min dator
 • hur man uppgraderar Canon MP970 i Windows 7
 • hur man använder Föräldrakontroll i Windows 7
 • Windows 7-kompatibel dockningsstationer