Dator > ominstallation av inbyggda webbkameran i en bärbar dator

 • ominstallation av inbyggda webbkameran i en bärbar dator


 • Installera webbkameran i en bärbar dator kräver att du uppdaterar datorns drivrutiner operativsystem att erkänna att webbkameran är närvarande. Du kan uppdatera drivrutinerna på två sätt, antingen genom att köra Windows Update Manager i din dator eller genom att installera direkt från en drivrutin ner från laptop tillverkarens webbplats. Efter installationen och starta om datorn, ska webbkameran att fungera fullt ut, både erkända och användbara

  Du behöver:.
  Windows Vista eller Windows 7
  . Internet-anslutning.
  Systemåterställning eller drivrutin skivan.


  1.
  Kör "Lägg till en enhet" ansökan, nås genom att klicka på "Start", öppna "Kontrollpanelen" och sedan dubbelklicka på "Lägg till en enhet. " "Lägg en enhet" fönster öppnas och Windows kommer att söka efter enheter anslutna till datorn, men inte installerat. Klicka på webbkameran namn som visar i sökrutan och klicka på "Nästa".
  2.
  Välj om du vill att Windows ska söka efter webbkameran drivrutinen med Windows Update via Internet eller om du hellre vill ha söka enhetshanteraren för föraren använder en skiva som tillhandahålls av din bärbara dator tillverkaren. De flesta förare kan hittas på System Recovery skiva som medföljer din bärbara dator, om du väljer att lägga till drivrutinen från den medföljande skivan. Placera en kontroll i rutan bredvid ditt val och klicka sedan på "Nästa>" för att fortsätta.
  3.
  Vänta medan Windows söker från föraren med hjälp av Windows Update, om det var ditt val . En aktiv Internet-anslutning krävs för Windows för att framgångsrikt göra detta. Låt datorn för att installera drivrutinen och starta sedan om systemet för webbkameran på att bli erkänd av systemet.
  4.
  Annars kan du använda skivan systemåterställning eller en drivrutin laddas ned direkt från din bärbara dator tillverkare att installera drivrutinen utan att använda Windows Update sökfunktionen.
  5.
  Öppna CD /DVD-ROM-enhet och sätt i systemet återställningsskiva eller placera föraren ner från tillverkaren i en lättåtkomlig filkatalog på datorn, t. ex. på skrivbordet eller i din "Mina dokument".
  6.
  Välj alternativet "Installera programvaran automatiskt (rekommenderas)" i "Lägg till en enhet" och trycka på "Nästa>" för att börja söka för din webbkamera förare. Den maskinvara kommer att söka skivan systemåterställning och installera drivrutinen automatiskt. Tryck på "Slutför" för att stänga guiden och startar sedan om datorn för att möjliggöra erkännande av webbkamera. Välj alternativet "Installera programvaran manuellt" för att bläddra till föraren platsen där du sparade ner drivrutinen och installera den därifrån. Använd den öppnade filhanteraren och lokalisera föraren. Klicka på "Nästa>" knappen för att installera drivrutinen och sedan starta om datorn för att lägga till webcam-funktionalitet.

  Tips och varningar


 • att undvika virus, bara installera drivrutiner hämtat från officiella tillverkare källor.

Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur man installerar minne i bärbara datorer

Relaterade artiklar


 • Hur ändrar jag uppdateringsfrekvensen på min samsung 710 monitorn?
 • Hur kan jag fax med en HP flatbäddsskanner?
 • hur man bygger ett riktigt snabbt kraftfull dator
 • felsökning av en utskrift ljus på en laserskrivare
 • hur man byter processor i en Dell Latitude
 • Hur lägger jag till RAM-minne till min laptop?
 • Inaktivera dvi energisparläge
 • hur man använder en digital media kortläsare på en HP Pavilion
 • fördelar och nackdelar med en nätverkskort
 • hur man läser ett SD HC kort