Dator > jämförelse av kompakta fotoskrivare

 • jämförelse av kompakta fotoskrivare


 • Foto skrivare är ett bra verktyg för dem som älskar bilder och vill högkvalitativa utskrifter av sina digitala fotografier. Ett av problemen är dock att skrivarna oftast är för stor och otymplig att tas med överallt utan vätskande ton ansträngning. Ange kompakta fotoskrivare, dessa mindre versioner har samma enastående möjligheter som sina större kusiner, men är mycket lättare att transportera

  HP Photosmart A646 kompakt fotoskrivare

  HP Photosmart A646 kompakt fotoskrivare är en av de högsta granskade kompakta fotoskrivare på marknaden. Den här skrivaren kan skriva ut foton på 5-i-7 inches, 4-genom-6 inches och även 4-av-12 tum panoramabilder. Med stor fotokvalitet och massor av redigering funktioner du kommer att sluta med professionell kvalitet varje gång. Den här skrivaren innehåller enkel att installera programvara för dator utskrift. Den största nackdelen är att det skrivs lite långsammare än liknande fotoskrivare.

  Canon Selphy CP760

  Canon Selphy CP760 är designad för dem som vill snabbt och smärtfritt fotoutskrifter utan avkall på kvaliteten. Den största fördelen med den Selphy CP760 är plug-and-Play-funktion, vilket innebär att du kan plugga in den i de flesta datorer och kunna omedelbart använda den för att skriva ut fotografier. I mars 2010 kom dessa skrivare på strax under $ 100, vilket gör dem ett bra köp för den detaljnivå som den här skrivaren klarar av.

  HP Photosmart A826

  HP Photosmart A826 är mindre av en skrivare och mer av en komplett fotokiosk som de du ser på några butiker. Enligt teknik webbplats CNET. com, är detta det bästa fotoskrivaren att använda sig utan dator på grund av jättestor 7-tums pekskärm. Med stor organisera och redigeringsalternativ är skrivaren en av de bästa på marknaden. Den största nackdelen är att från och med mars 2010 kostar otroliga $ 250, vilket gör det till den dyraste kompakta fotoskrivare i denna jämförelse.

  Canon Selphy CP770

  Canon Selphy CP770 faktiskt har exakt samma utskriftsteknik som dess föregångare, Canon Selphy CP760. Vad som gör denna skrivare bättre är hur mycket Canon förbättras dess redan anständigt bärbar design. Denna modell har faktiskt en löstagbar hink för att enkelt lagra dina bläck och papper samt ett handtag, vilket gör bär den med en hand lätt. Den största nackdelen med detta och CP760 är att Bluetooth-adapter och batteri som krävs för att använda den trådlöst ingår inte med skrivaren.

  Final Virdict

  Även varje skrivare jämfört här har sina egna fördelar och nackdelar, var den som fick den högsta recensioner HP Photosmart A636. Om du har pengar ändå, kan du överväga att köpa den Photosmart A826 för ultimat bekvämlighet och kundanpassning den erbjuder. Medan Canon Selphy's är bra bärbar fotoskrivare, det faktum att du måste köpa extra utrustning för att göra dem trådlösa kan göra HP Photosmart modellerna en bättre investering.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur man bygger tabeller köra index

Relaterade artiklar


 • hur man upptäcker rörelsedetektor dold kamera programvara på en persondator
 • jämförelse av bärbara datorer och stationära datorer
 • hur man installerar en nätverksskrivare på min laptop
 • hur man fyller en HP 97 bläckpatron
 • Lenovo T60p laptop dockning förfaranden
 • hur man rengör skärmarna Toshiba
 • hur man byter ett datorchip
 • hur du tar bort U3 systemet från en flash-enhet.
 • hur man använder en webbkamera för att öka trafiken till en blogg
 • hur du ändrar toner på en HP LaserJet 3700 dtn