Dator > dator grunderna på kontoret

 • dator grunderna på kontoret


 • Du behöver:
  stjärnskruvmejsel

  Att köra en dator, eller dator, i kontorsmiljö kräver grundläggande kunskaper om datorn, dess funktioner och arbete etikett. . PC hjälper dig att utföra ditt arbete, kommunicera med andra människor, forskning och sammanställa data, lagra all information digitalt och att hämta lagrad information och data snabbt. Korrekt underhåll av maskinen och dess system bevarar dess liv och funktioner.

  Fysiskt Underhåll

  Att upprätthålla en ren arbetsmiljö är en förutsättning för uppenbara skäl. Likaså håller kontorsdator rent och snyggt är en nödvändighet för att väl fungerande utrustning. Även om byrån har en dammfri miljö, på grund av statisk laddning som genereras av många av de komponenter inuti datorn, partiklar minut damm som fly kontoret luftreningsutrustning dras till och ansamlas i maskinen. Rutinrengöring och damma av insidan av maskinen kommer att ge en problemfri drift under lång tid. Håll maskin som omfattas när maskinen inte används kommer att bidra till att minska mängden damm samlas i maskinen.

  Systemunderhåll

  operativsystem, programvara och verktyg som lastats på en PC kräver också regelbundet underhåll och uppdateringar för fullgod funktion. En PC har installerade program eller verktyg för att hjälpa till att bevara integriteten hos operativsystemet. Licensierade kommersiella mjukvaruföretag regelbundet programuppdateringar som oftast korrigerande program på fel eller brister som har upptäckts i programvaran. Driva dessa verktyg och program regelbundet och köra update-program när de blir tillgängliga.

  System Organisation

  De uppgifter och information arbetat med och lagras i en dator kan bli omfattande. Många dokument skapas, hämtas, bearbetas och sparas dagligen på en kontorsdator. Att hantera dessa dokument skiljer sig inte mycket från att skapa pappersdokument och lagra dem. Organisera ett logiskt register och spara systemet gör det lätt att hämta relevant information snabbt och för att rensa oönskade data eller föråldrade filer. Skapa mappar för varje avgränsat område inom arbetet. Skapa mappar i mappar för att hålla avslutade och pågående arbete separat. Detta gör det enkelt att söka och hitta aktuella filer. Skapa genvägar till nuvarande och arbetsfiler. Spara samma typ av objekt som dokument, bilder eller presentationer i ett dokument eller bild eller presentationer mapp.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:Hur man laddar ner bilder från en DVD

Relaterade artiklar


 • vad är en Express Card-anslutning?
 • hur man reda på vilken typ av grafikkort har jag installerat i min dator
 • NCR Inkjet Refill instruktioner
 • hur man installerar en HP Deskjet 300-serien skrivare
 • Sound Blaster X-Fi problem
 • hur man gör ett verk flash-enhet med ReadyBoost
 • hur tjänsten en bärbar dator
 • Hur man återskapar en compact flash-enhet
 • trådlöst internet kortinformation
 • hur du säkerhetskopierar datafiler säkert och billigt