Dator > Averatec anteckningsbok felsökning

 • Averatec anteckningsbok felsökning


 • Averatec varumärke bärbara datorer har delats ut i USA av TriGem, en sydkoreansk dataföretag, sedan oktober 2002. Bärbara datorer och bärbara datorer tillgängliga via Averatec är anpassade till en mängd av familje-och affärsmiljöer, som erbjuder effektiv teknik för att passa varje livsstil. Även Averatec anteckningsböcker träffa många kvalitetskrav, långvarig användning, särskilt missbruk eller försummelse användning kan resultera i ett antal tekniska frågor. För att skydda dina sparade filer, aldrig invasiva vid felsökning om du inte har dina filer säkerhetskopieras.

  Du behöver:.
  Lagringsmedia (om nödvändigt)
  Skruvmejsel.
  Byte batteriet (om nödvändigt).


  1.
  Kontrollera alla elektriska anslutningar och ljus status för dina Averatec bärbara dator. Kontrollera att strömkällan är ordentligt ansluten till både datorn och ett eluttag. Koppla bort alla hårdvarukomponenter kopplade till Averatec notebook-datorn via USB-portar. Om problemet du upplever försvinner kan du kontakta tillverkaren.
  2.
  Återställ ditt BIOS-inställningarna till fabriksinställningarna. Starta om Averatec bärbara dator och gå in i BIOS setup-läget. Klicka eller använd lämpligt kortkommando för alternativet med titeln "Ladda fabriksinställningarna. " Tillämpa ändringarna och avsluta BIOS-läge. Om din dator inte automatiskt startar om, starta om den manuellt.
  3.
  Styr volymen ringa om du har problem med ljuduppspelning. Volymen ratten ska placeras antingen på ryggen eller sidorna av din Averatec anteckningsbok. Öppna alternativ för högtalarikonen längst ner till höger i aktivitetsfältet för att se om datorns inställningar har tystat högtalarna. Öppna Kontrollpanelen fil mapp på din Averatec och öppna Ljud och ljudenheter. Välj fliken "Ljud". Kontrollera att den förvalda bärbara ljudenhet, eller din uppgraderade ljudenhet Om du har köpt och installerat en, har valts som uppspelningsenheten.
  4.
  Defragmentera Averatec bärbara hårddisk för att göra din laptop springa snabbare. Det defragmentering programmet är tillgängligt via "System Tools" mapp tillgänglig via Averatec startmeny. Låt Diskdefragmenteraren att köra utan att använda andra program. Om hårddisken tar slut på utrymme, tomma filer som lagras i Papperskorgen eller lagra oanvända filer på backup lagring media, till exempel en extern hårddisk eller CD-skivor. Om datorn inte känner igen din hårddisk, skruva loss den nedre panelen med en skruvmejsel för att komma åt hårddisken och se till att de elektriska anslutningarna är säkra. Om hårddisken börjar göra högt och onormala ljud, se till att backa upp ditt system filer så snart som möjligt.
  5.
  Fix skärmproblem på din Averatec notebook genom att återställa fabriken default skärmupplösning inställningar från Visa-programmet i Kontrollpanelen mappen. Torka av musmatta eller tangentbordet om din bärbara dator upplever fantom klick eller andra fel.
  6.
  Tillbaka batteriet i din bärbara dator Averatec om den har svårt att behålla en avgift. Öppna undersidan av den bärbara datorn med en skruvmejsel som du gjorde i steg 4. Ta bort eventuella extra skruvarna som håller batteriet till Averatec. Kontakta Averatec kundtjänst på 952-646-5140 om du har problem med att hitta en förpackning ersättningsbatteri.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur du söker en enhet för ogiltiga långa filnamn

Relaterade artiklar


 • hur man gör ett arbete bläckpatron efter det icke-användning av en skrivare
 • Averatec anteckningsbok felsökning
 • hur man köper billig används stationära datorer
 • rensar webbläsarens cacheminne
 • Hur växlar jag mellan två skärmar?
 • hur du överför filer från en dator till en annan dator med en USB-kabel
 • Hur skriver jag ut ett säkrat dokument akrobat?
 • hur du tar reda på porten på en dator
 • hur man gör en seriell kabel till hane usb
 • hur man installerar en HP Deskjet 640C skrivare