Dator > vad är ThinkPad X61?

 • vad är ThinkPad X61?


 • Under 2005 förvärvade Lenovo Group den Personal Computing Division av IBM. ThinkPad hade utvecklats av IBM 1997, och Thinkpad X61 är en avlägsen släkting. Det är en av de ThinkPad X-serien bärbara datorer, väger lite över u00A3 3, köras på Microsoft Windows Vista Business, har en längre batteritid och är mindre än andra X-serien enheter

  NotebookReview. com

  Thinkpad X61 var bänk-märkt för resultat i förhållande till liknande datorer på marknaden vid den tiden och ut-utfört dem alla. Till slut konstaterade recensenten "Det hade alla grunt av den mycket större maskin, men i en mycket mindre paket. Blev jag också förvånad över hur lätt det var att uppgradera RAM-minnet i X61, genom att ta bort en lucka på datorns undersida. "

  Cnet Review

  Under 2007, 16 användare granskat ThinkPad X61, och den fick en genomsnittlig användare betyget 3,5 stjärnor av 5. Det fanns positiva kommentarer om vikt, lång batteritid, lågt pris, hållbarhet, prestanda, funktionalitet, tablett gränssnitt, tangentbord och garantin. Negativa kommentarer gjordes om förseningen inom sjöfarten, minne och svåra problem köra, föråldrad programvara och dåligt utförande.

  PC World Review

  ThinkPad X61 var lab testats av PC World för prestanda, funktioner och design i jämförelse med en Toshiba Satellite U505-S2940, Acer Aspire 3935 från 3. 935 till 6. 504 och en Gateway UC7807u, och det kom ut på toppen. I sin "Bottom Line" översyn, skrev de "Den optiska enheten är inte integrerade, men i allt annat-särskilt batteritid-denna verksamhet bärbara är top-notch. "

  Tablet PC Review

  Tablet PC granskning ingår ett analys resultatnorm visar överlägsen prestanda för ThinkPad X61 i jämförelse med andra liknande enheter. Pro synpunkter" robusta kapslingen, hudar fingeravtryck mycket bra, har både pekskärm och Wacom frisör, bra batteritid, upp till 7 timmars energibesparing läge och full storlek penna med radergummi skriver som din standard bläck penna. "De negativa synpunkter om de mindre, matt skärm och bristen på en inbyggd optisk enhet .

  IT Recensioner

  IT: s fokuserade på "tablet" inslag i ThinkPad X61 och förmåga laptop skärmen till pivot mellan stående och liggande visning. När det gäller den unika pekskärmen och penna, skrev de, "Lenovo har gjort saker annorlunda och lagt till en funktion pekskärm som är intelligent nog att ignorera din hand när du vilar på skärmen för att krafsa en not, men det kan upptäcka när du vill skriva med fingertoppen eller slutet av en kulspetspenna. Det är väldigt smart och fungerar bra. "


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur man bygger en grön pc

Relaterade artiklar


 • hur man kan kontrollera bläcknivån i XP
 • hur man bränner en musik-cd på min hp pavilion
 • hur man skapar en systemåterställning på en dold partition
 • tips om hur du använder kortet enheter läsare tumme
 • hur man identifierar moderkortet i en Compaq Presario 7000
 • hur man skall avgöra den maximala disken storleken på en IDE-RAID-styrenhet
 • hur man installerar en HP-skrivare med en Dell-dator
 • Hur man köper den bästa skrivaren
 • rensar webbläsarens cacheminne
 • hur man installerar minne för en Dell Inspiron 2100