Dator > instruktioner för Dell Inspiron 1501 bärbar dator

 • instruktioner för Dell Inspiron 1501 bärbar dator


 • Dell Inspiron 1501 är en bärbar dator avsedd för användning i ett hemmakontor eller företagsmiljö. I sin grundläggande konfiguration, kommer Inspiron 1501 har en 1,6 GHz AMD Turion 64-processor, 1024 MB DDR2-533 SDRAM, ATI Mobility Radeon Xpress 1150-grafik processor, 80 GB hårddiskutrymme och en 15,4-tums TFT-skärm. Inspiron 1501 är utformad för att vara användarvänlig, och som sådan bör du kunna få systemet i drift på kort tid

  Basics


  1.
  Anslut den bärbara nätadaptern till porten på baksidan av enheten. Kontrollera undersidan av den bärbara datorn för att bekräfta att batteriet är korrekt installerat.
  2.
  Hitta bildskärmsspärren avtryckaren, som ligger på framkanten av den bärbara datorn. Tryck på knappen och lyft bildskärmen öppen.
  3.
  Tryck på strömbrytaren, som ligger strax ovanför tangentbordet. När du uppmanas logga in i Windows. Flytta markören ikonen genom att trycka fingertoppen på styrplattan, som finns under tangentbordet, observera att den undre och högra kanter pekplattan används för att bläddra öppna fönster horisontellt och vertikalt, respektive.
  4.
  Håll "Fn"-tangenten och trycker upp och ner piltangenterna för att justera ljusstyrkan till en behaglig nivå. Håll ner "Fn" och tryck på "PageUp" och "PageDn" knapparna för att justera volymen inställningarna, att stänga av ljudet håller du ner "Fn" och tryck på "End".

  Internet


  1.
  Öppna "Start" menyn och välj alternativet "Internet Explorer". Vänta på "Guiden Ny anslutning" fönstret ska visas.
  2.
  Klicka på knappen "Anslut till Internet. "Granska alternativen som visas. Om du har fått någon installationsskiva från din ISP, välj alternativet" Använd CD-skivan jag fick från en Internetleverantör. "Om du fick setup information, men ingen CD, välj alternativet" Installera min anslutning manuellt. "Annars Markera alternativet" Välj från en lista över Internet Service Providers (ISP). "
  3.
  Klicka på knappen" Nästa ". Följ anvisningarna på skärmen . När du ser "Hur vill du ansluta till Internet?" visas, väljer du lämpligt alternativ och klicka på "Nästa. "Om du har ställt in information från din ISP, mata in information när det efterfrågas.

  Display inställningar


  1.
  Öppna" Start "-menyn och välj alternativet märkt "Kontrollpanelen".
  2.
  Markera alternativet "Utseende och teman. " Leta reda på avsnittet "eller välj en ikon på Kontrollpanelen" och klicka på den märkta alternativet "Display . "
  3.
  Leta inställningarna som heter" Color kvalitet "och" Skärmupplösning ". Experimentera med olika inställningar tills du är nöjd med resultatet.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:Felsökning av en Logitech tangentbord

Relaterade artiklar


 • hur man fixar en hårddisk dåliga sektorer med shareware
 • hur du skriver ut kuvert på en HP LaserJet P2015
 • hur man kan jämföra datorer med hastigheter
 • hur man installerar en mp3-spelare på en dator
 • hur man ansluter en trådlös adapter via en Ethernet-port
 • Ta bort en portabel enhet säkert
 • Hur fördela jag mer makt till ett grafikkort?
 • hur man gör en setup disk från en återställningspartition
 • hur man installerar en bläckpatron på en Lexmark X1270-serien
 • felsökning av en Toshiba Satellite 1115 som inte startar