Dator > hur man uppgraderar en Compaq Socket 462

 • hur man uppgraderar en Compaq Socket 462


 • En Compaq Socket 462 är en stationär dator som tillverkas av Compaq som använder Socket 462 infrastruktur för processor. Socket 462 är en standard som AMD som stödjer Athlon och Duron-processorer. Det finns tre saker som går att uppgradera på en Compaq socket 462 förbättrar prestanda. Byter ut moderkortet, byta processor, och ersätta RAM

  Du behöver:.
  Compaq stationär dator med Socket 462 moderkort
  Nya Socket 462 moderkort.
  Nya AMD Socket 462-processor.
  Nya RAM.
  Phillips skruvmejsel (icke-magnetiserade).
  .

  Ta bort moderkort med processor och RAM från datorn


  1.
  Koppla ur datorn för att minska risken för elektriska stötar, ta sedan bort sidopanelen för att komma åt insidan av datorn.
  2.
  Koppla ur alla anslutna komponenterna till moderkortet, inklusive hårddiskar, skivenheter och strömförsörjningen.
  3 .
  Skruva loss de PCI-kort från moderkortet. PCI-kort är de långa brädor in i moderkortet. Skruven är där kortet uppfyller vänstra sidan av målet.
  4.
  Lossa och ta bort fläktkanalen från moderkortet. Fläkten kanalen är den stora, böjda plastbiten som löper från insidan av baksidan av chassit, under början av fläkten /processor enhet.
  5.
  Skruva loss moderkortet från målet och ta bort den. Skruvarna är längs kanterna av moderkortet och det kan finnas en eller två i mitten av målet. Om moderkortet inte kan enkelt tas bort från fallet kan det finnas en skruv som fortfarande behöver tas bort.

  bifoga den nya RAM och processor till den nya moderkort


  1.
  Rikta processorn till moderkortet med hjälp av pilen i ett av hörnen på processorn och på moderkortet. Håll processor, i kanterna, lägg den på kontakten på moderkortet, sedan klipp den i med hjälp av spärren på moderkortet. Tvinga inte processorn om den inte verkar passa enkelt.
  2.
  Placera kylaggregatet (kylfläns /fläkt) ovanpå processorn sedan skruva fast den eller fäst den moderkortet. Om det finns skruvar eller clips beror på systemet.
  3.
  Installera RAM. Till höger om processorn finns två slitsar ungefär fyra inches i längd. Placera RAM i kortplatsen och tryck in övre och undre kanten av RAM samtidigt att klippa in den RAM kan bara gå på ett sätt, så om den inte passar till en början, vänd på den och försöker igen .

  Installera nytt moderkort (med RAM och processor) i fråga


  1.
  Placera moderkortet i målet. Se till att input /output-kontakter (t. ex. tangentbord och kontakter mus) på moderkortet gå mot baksidan av målet.
  2.
  Skruva fast moderkortet i målet. Skruvhålen skulle gå längs kanterna av moderkortet och eventuellt ett eller två i mitten. Se till moderkortet användarhandboken för speciella skruv platser.
  3.
  Anslut strömförsörjningen till moderkortet.
  4.
  Anslut den hårda enhet (er) och skivenhet (s) till moderkortet.
  5.
  in PCI-kort i moderkortet och skruva fast dem i målet att säkra dem. Den PCI-kort kan bara anslutas på ett sätt, med input /output kontakterna vända baksidan av målet.
  6.
  Stäng sidopanelen.

  Tips och varningar


 • Touch en bit metall innan du rör någon dator komponent ur eventuell byggt upp statisk elektricitet. Detta förhindrar stöt skador på komponenter. Se också till att dra ur datorn innan du arbetar för att undvika elektriska stötar.

Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:Hur kuvert jag ut på HP-skrivare Officejet Pro?

Relaterade artiklar


 • Hur du manuellt installera ett RAM-kortet i en PC
 • hur man kopplar en laptop usb till en USB-
 • hur man får cd för en Lexmark x63 skrivare
 • hur man läser ett SD HC kort
 • hur du ansluter din bärbara dator till en antenn för att titta på tv
 • Hur man överför adressbok till en annan dator med flashminne
 • hur man bränner filer bin cue till en CD
 • hur man använder ett SIM-kort från en telefon i ett datakort
 • hur man byter en Acer laptop DVD-enhet
 • hur man får nycklarna ersättning laptop utan att köpa ett nytt tangentbord