Dator > hur man kan jämföra pc-datorer

 • hur man kan jämföra pc-datorer


 • Datorentusiaster hittar ofta shopping för en ny dator (PC) spännande. De håller upp på bästa förbättringarna och den coolaste tillbehör. De vet vad man ska köpa och var man kan köpa den. Först när du handlar för en dator, hittar du ett brett utbud av alternativ. Misströsta inte, men om du inte vet mycket om datorer. De har egentligen bara några grundläggande delar. Känner till dessa grundläggande delar, och du kan välja den perfekta datorn för dig. Du kanske till och ha kul shopping för en
  1.
  Jämför operativsystem skivor. Till exempel består operativsystemet av programmet som gör din dator fungerar. Oavsett om din dator levereras med Vista, XP eller något annat operativsystem, se till att du får det verkliga operativsystemet skivor, vilket gör att du kan installera operativsystemet om det händer något föränderligt fel.
  2.
  Välj
  en dator med de mest hårddisk lagringskapacitet. Hårddiskar lagra objekt som dataprogram, låtar och videor. Tillverkarna åtgärd lagringskapacitet i gigabyte (GB). En hårddisk med en gigabyte kan lagra två 400-megabyte filmer eller 200 fem megabyte låtar. Leta efter en hårddisk med minst 300 GB.
  3.
  Välj en dator med de mest random access memory (RAM), som ger datorn med minne nödvändigt att genomföra flera beräkningar på samma gång. Tillverkarna åtgärd RAM i megabyte (MB). Leta efter minst fyra megabyte RAM-minne.
  4.
  Jämför grafikkort kapacitet. Grafikkort process visuell information som dyker upp på datorskärmen. Leta efter en som kan köra 3-D grafik. Nyare, kvalitet grafikkort har ett chip processor som kan hantera komplexa 3-D bilder med miljontals pixlar. De kan också behandla denna komplex information mycket snabbt. Low-end grafikkort bearbeta information långsammare och inte kan behandla komplexa bilder.
  5.
  Jämför alternativen Internetanslutning. De flesta datorer levereras med hög hastighet modem, men leta efter en med Ethernetfunktion, vilket gör att du kan ansluta till Internet via höghastighets-DSL eller höghastighetskabel. Dessutom leta efter en dator som möjliggör trådlös kapacitet till Internet.
  6.
  Välj en dator med gott om Universal Serial Bus (USB)-portar, vilket gör att du kan ansluta skrivare, skannrar, kameror eller andra enheter till datorn. Leta efter en dator som erbjuder 4-6 USB-portar.
  7.
  Välj en dator med de extra funktioner och tillbehör. Till exempel har många datorer levereras med skrivare, Ethernet-kablar, bildskärmar eller trådlösa tangentbord. Andra exempel även digitalkameror. Leta efter en dator paket som kommer med de flesta tillbehör för pengarna.
  8.
  Jämföra kostnader. En kvalitet PC med 300 MB lagringsutrymme, 4 MB RAM, en kvalitet grafikdrivrutin och fyra USB-portar kostar $ 500 till $ 800. Några kommer också med skrivare för $ 100 extra. Se till att du inte beslutar mot extra funktioner för att spara några kronor.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur man återställer en Dell Inspiron 2200 till fabriksinställningarna

Relaterade artiklar


 • hur man lagrar information på SD-kortet 50g
 • Vilka är användningsområdena för en bootbar USB?
 • biometriska tekniker för autentisering
 • hur man förbeställa IPAD
 • kommer externa modem påskynda min fjärranslutning?
 • hur du kör ett program från en flash-enhet
 • Skillnaderna mellan en DVD + R & DVD + RW
 • Definitionen av oscillator
 • Intel Pentium 4-processor information
 • hydraulisk press komponenter