Dator > hur man installerar teckensnitt vid överföring teckensnitt filer till en dator från en Mac

 • hur man installerar teckensnitt vid överföring teckensnitt filer till en dator från en Mac


 • När de övergår från en Macintosh-dator till en dator du kan märka vissa av dina typsnitt inte finns tillgängliga på din nya maskin. Detta problem kräver helt enkelt kopiera teckensnitten från den gamla datorn med en USB-enhet. När du har lagt filerna till en USB enhet, kan du dra dem sedan från USB enhet till datorns Fonts. När detta är gjort kommer dina ordbehandlingsdokument har automatiskt den nya typsnitt på programmet

  installera typsnitt med hjälp av en USB-enhet


  1.
  Anslut USB-enheten i din Mac USB-port. Dubbelklicka på USB-enhet på skrivbordet för att öppna fönstret. Klicka på "File" längst upp i menyn och välj "Nytt Finder-fönster" från rullgardinsmenyn.
  2.
  Klicka på hårddisken fliken under "enheter" i i Finder sidofältet och dubbelklicka på "System", "Bibliotek" och "Teckensnitt" för att komma Fonts. Klicka på teckensnittet för att markera det, och håll nere "Shift" tangenten på ditt tangentbord medan du klickar andra typsnitt för att markera flera filer.
  3.
  Dra och släpp markerade filer från mappen Fonts till USB-enheten fönster, sedan drar och släpper USB-enhet ikonen till papperskorgen på skärmen dockningskontakten för att koppla från din datorn.
  4.
  Koppla från USB-enhet från din Mac och anslut den till datorns USB-port. Dubbelklicka på "Den här datorn"-ikonen på datorns skrivbord, och dubbelklicka på "flyttbar enhet" ikon som representerar din USB-enhet. Håll ned "Shift"-tangenten medan du klickar på teckensnitt för att markera dem och dra dem till skrivbordet.
  5.
  Dubbelklicka på "Den här datorn"-ikonen på skrivbordet och dubbelklicka på hårddisken ikonen. Dubbelklicka på "Windows"-mappen och "Teckensnitt" för att öppna mappen Fonts. Dra teckensnitt från datorn till din Font mapp.

  Använda MobileMe


  1.
  Öppna din webbläsare på din Mac och klicka på URL-fältet. Skriv "me. com" i fältet och tryck på "Enter" på tangentbordet.
  2.
  Skriv in din Me. com e-postadress och lösenord och klicka på " Logga in "-knappen.
  3.
  Klicka på "iDisk" längst upp i webbläsaren och klicka på "uppåtpilen"-knappen. Klicka på "Välj"-knappen och välj det teckensnitt du vill ladda upp. Klicka på "Lägg till mer" för att lägga till flera teckensnitt för uppladdningen. Klicka på knappen "Klar" när du är klar.
  4.
  Öppna din webbläsare på datorn och klicka på URL-fältet. Skriv "me. com" och tryck på Retur-tangenten på tangentbordet.
  5.
  Skriv din Me. com e-postadress och lösenord och klicka på "Logga in"-knappen. Klicka på "iDisk" längst upp i webbläsarfönstret och klicka på teckensnitt i fillistan. Klicka på "Download" knappen, och spara dem på skrivbordet.
  6.
  Dubbelklicka på "Den här datorn"-ikonen på skrivbordet och dubbelklicka på hårddisken ikonen. Dubbelklicka på "Windows"-mappen och "Teckensnitt" och dra typsnitt från skrivbordet till din Font mapp.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur man demonterar en Compaq Presario V6000

Relaterade artiklar


 • Hur man laddar ner en skrivardrivrutin för en HP Deskjet 930C
 • DIY: fläkthastighetskontroll
 • Hur installerar jag drivrutinen för mitt trådlösa nätverkskort?
 • hur man fixar en HP C3180 patron
 • hur man ändrar bakgrunden av ett foto på en Mac
 • hur man byter skärmen på en bärbar dator LIFEBOOK
 • hur man identifierar syftet och kännetecken på en processor
 • hur säkra Verizon AirCard för en laptop
 • hur man byter en CMOS-batteriet på en acer aspire 1500
 • hur man laddar en patron bläck