Dator > hur man ansluter en adapter Ethernet-port till Windows 98

 • hur man ansluter en adapter Ethernet-port till Windows 98


 • Ethernet-portar används främst för Internet-anslutningar och nätverk mellan datorer. Om du behöver lägga till en Ethernet-port till din dator, kan du göra det genom att lägga till en adapter Ethernet-port eller Ethernet-kort. Om du har lagt en adapter Ethernet-port till en dator som använder operativsystemet Windows 98 måste du konfigurera adaptern att fungera med operativsystemet när adaptern har installerats på datorn
  1.
  Sätt in installations-CD för Ethernet-porten adaptern om en var försedd med adaptern. När CD lanseringar, följ instruktionerna på skärmen för att installera drivrutinerna för kortet från installations-CD.
  2.
  Gå till webbplatsen för tillverkaren av Ethernet-port-adapter. Webbplatsen adress för tillverkaren är i allmänhet anges någonstans i produkten pappersarbete. Klicka på "Ladda ner" eller "Drivers" länken på sidan för att se en lista över tillgängliga drivrutiner för bolagets produkter. Om uppdaterade drivrutiner tillgängliga för din adapter, ladda ner drivrutinerna från tillverkarens webbplats.
  3.
  Installera uppdaterade drivrutiner från tillverkarens hemsida genom att dubbelklicka på ikonen förare och följa anvisningarna. Den uppdaterade drivrutiner kommer att skriva över förare som redan är installerade på ditt system.
  4.
  Följ anvisningarna från tillverkaren av Ethernet-port adapter för att ansluta adaptern till datorn. När adaptern har anslutits, ta reda på om datorn har erkänt enheten genom att gå till "Start" menyn och du högerklickar på "Den här datorn. "Välj" Egenskaper "i fönstret som kommer upp för att få fram" Egenskaper "i dialogrutan. Gå till" Enhetshanteraren "-fliken och expandera" Nätverkskort "-avsnittet. Om datorn känner igen enheten, den nyinstallerade Ethernet-porten adaptern ska visas i listan över kort.
  5.
  Om Ethernet-port adapter fanns inte med i "Enhetshanteraren" adapter listan tillbaka till "Start"-menyn, sväva över "Inställningar" och välj "Kontrollpanelen" från de alternativ som visas.
  6.
  Klicka på "Visa alla alternativ på Kontrollpanelen" för att visa tillgängliga åtgärder. Dubbelklicka på "Lägg till ny maskinvara" ikonen för att starta den nya maskinvara.
  7.
  Framstegen i de skärmar i guiden Ny maskinvara för att installera adapter Ethernet-porten på ditt Windows 98 system. När du har slutfört guiden återvända till "Den här datorn"> "Egenskaper" genom "Start"-menyn och gå till "Enhetshanteraren"-fliken. Ethernet-porten adaptern ska visas i "Nätverkskort" på "Enhetshanteraren"-fliken.
  8.
  Starta om datorn om Ethernet Port Adapter fortfarande inte visas i enhetslistan. Vanligtvis kommer en omstart tvinga datorn att känna igen den nya enheten.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:instruktioner för att ersätta en DVD för en Toshiba laptop

Relaterade artiklar


 • hur man fyller 74 hk & 75 bläckpatroner
 • hur du tar bort glaset på en HP Scanjet scanner
 • hur man byter cyan laserscanner
 • kan återställa USB-drivrutiner
 • hur man använder CDG skivor på Toshiba bärbara datorer
 • Avinstallera Windows Media Player på en Mac
 • hur man byter ett moderkort utan att installera om windows xp
 • felsökning av en BenQ LCD-bildskärmen
 • steg-för-steg-instruktioner för laptop stativ
 • hur man ansluter en trådlös adapter via en Ethernet-port