Dator > hur du installerar minne i ThinkPad T60

 • hur du installerar minne i ThinkPad T60


 • Lenovo ThinkPad T60 är en Intel Core Solo eller Core Duo-baserade bärbara dator, beroende på vilken konfiguration den köptes med, kan ha så lite till 256 megabyte (MB) minne installerat när den tas emot från fabriken. Även om detta kan vara tillräckligt med minne för äldre operativsystem såsom Windows XP, i regel nya versioner av Windows inte kan installeras på en dator med mindre än 512 MB minne. Uppgradera minnet i din ThinkPad T60 för att installera ett nytt operativsystem eller öka hastigheten på ett installerade.

  Du behöver:
  skruvmejsel
  . En PC2-5200 (DDR2-667) DDR2-SDRAM anteckningsbok minnesmodul (max 4 GB).


  1.
  Stäng fönster ner för att stänga av T60 av. Ta ut batteri och koppla loss alla kablar anslutna till T60, inklusive nätsladden. Stäng T60 och vänd på den så att botten är vänd mot dig.
  2.
  Bort de fyra försänkta skruvarna som håller handledsstödet på kroppen av T60. Varje skruv har tre ikoner bredvid den betecknar RAM, tangentbordet och handledsstödet.
  3.
  Vänd T60 över så att den är vänd uppåt. Öppna skärmen.
  4.
  Ta bort handledsstödet från under tangentbordet genom att svänga det mot dig. Med skruvarna bort, kan handledsstödet lyftas bort med dina fingrar. Stanna när kabeln för styrplattan och (tillval) fingeravtrycksläsare är synliga.
  5.
  Tag i plast dra fliken för pekplattan kabeln och ta bort den från logikkortet kontakten. Gör samma sak med kabeln för fingeravtrycksläsaren om tillämpligt. Ställ handledsstödet åt sidan. Minnesmodulen under handledsstödet syns nu.
  6.
  Tryck metall klämmorna på var sida om minnesmodulen bort från modulen tills den lossnar av kontakten. Lyft ut modulen ur uttaget och ställ den åt sidan.
  7.
  Line ersättande minnesmodulen upp så att skåran i nederkanten av modulen finns på samma sida som tog upp fliken i minnet uttaget. Skjut stiften av modulen i sockeln i en liten vinkel, sedan på den övre delen av modulen nedåt tills klämmorna snäpper kring det.
  8.
  Ersätt kontakterna för styrplattan och fingeravtrycksläsare på logikkortet, placera sedan handledsstödet på kroppen av T60. Skjut handledsstödet framåt mot tangentbordet. När det inte kommer att glida vidare, på den övre hörnen tills de snäpper på plats.
  9.
  Stäng T60, vänd på den så att botten är vänd mot dig.

  tio.
  tillbaka de fyra skruvarna för handledsstödet. Byt ut utanför två skruvarna först, byt sedan ut inuti två.
  11.
  Byt batteri och kablar till T60. Datorn är klar att använda.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur man ansluter en trådlös laptop till en tv

Relaterade artiklar


 • hur man byter en IBM T40 thinkpad kylfläkt
 • hur man kan återställa avrunna macbook batterier
 • hur du ansluter min LCD HD-TV till min dator
 • hur du återvinner datorer och bildskärmar
 • hur man återställer en Epson C45
 • hur gör jag Undelete eller återställa från en diskett?
 • hur man demonterar en BenQ LCD-bildskärmen
 • hur man kan passa ett grafikkort
 • hur du infogar ett omvänt snedstreck på en Dell tangentbord
 • hur du ansluter en HP Pavilion till TV: n