Dator > fördelarna med att äga en komprimator vs hyra

 • fördelarna med att äga en komprimator vs hyra


 • En papperskorg Kompaktorn är användbar i många olika branscher och företag. Med en komprimator, kan du skära ner på papperskorgen volym, öka sanitet, öka säkerheten i din verksamhet, minska brandrisk, kontroll lukt och få många andra fördelar. Vissa företag kämpar med frågan om att äga en komprimator snarare än att hyra en, men att äga en komprimering system erbjuder faktiskt många fördelar som inte kommer med hyror.

  skatteförmåner

  En av de viktigaste fördelarna med att äga en komprimator är skatteförmån. När du äger din egen komprimator, kan du dra av kostnaden för maskinen från skatter. Du kan också inkludera avskrivningar och andra aspekter av ägandet att minska de totala skatterna. Vissa stater erbjuder fördelar för att äga en egen utrustning snarare än att hyra eller leasing.

  Lägre kostnad

  När en komprimator hyrs eller leasas, varje gång leasing eller hyresavtal är upp, måste du förnya lånet eller avtal eller returnera utrustningen. Uthyrning innebär också att du aldrig betala av utrustningen, så att du alltid betala för maskinen även om du redan har uppnått sitt värde i hyresbetalningar. När du äger din maskin behöver du inte göra något annat månatliga betalningar när du betalar skulden, som är en av de största fördelarna med att äga din komprimator.

  Garantier

  mest köpta kompaktorer komma med en en till tre års garanti på produkten, så om kompaktorn går sönder eller skadas under den tiden kommer bolaget att betala för utbyte eller reparation. Med en hyra eller hyresavtal, kommer kostnaden för reparation och utbyte ur fickan. De flesta hyra eller leasingavtal inte kommer med en garanti för reparation eller utbyte.

  Fasta betalningar

  Ett annat stora fördelar med att äga en komprimator, snarare än att hyra eller leasa en, är förmågan att veta exakt vad de betalningar om komprimator blir. Hyresbetalningar ändra typiskt varje gång som avtalet eller uthyrning följer upp. När komprimator ägs betalar du samma belopp varje månad.

  Resale

  En annan fördel med att äga en egen komprimator är att när du inte längre behöver systemet, kan du sälja den. Sälja komprimator tjänar tillbaka en del av de pengar som du betalat, och du kan använda dessa pengar för att betala för en ny komprimator eller annan utrustning. När du inte längre behöver en hyrd komprimator, så får man inte tillbaka någon av de pengar du betalat.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur man installerar en extern USB CD-ROM

Relaterade artiklar


 • hur man installerar drivrutiner på en HP 7550 skrivare
 • Hur fyller du en HP 6300 bläckpatron?
 • hur man kan återställa en Dell Inspiron till fabriksinställningarna
 • hur man köper billig används stationära datorer
 • felsökning av en HP 1200n Business Inkjet
 • hur man byter en IBM T40 thinkpad kylfläkt
 • historia dator design
 • kapacitiv vs resitive pekskärm
 • hur man byter en Dell M140 lcd inverter
 • hur man använder två monitorer samtidigt i Vista