Dator > hur man uppgraderar en dator Pentium III för spel

 • hur man uppgraderar en dator Pentium III för spel


 • Infördes 1999, var Pentium III CPU Intels snabbaste processor tills Pentium IV släpptes 2002. Med hastigheter upp till 1,4 gigahertz är Pentium III kan spela de allra flesta släpptes spel. För bästa prestanda du dock behöver uppgradera flera viktiga komponenter i Pentium III-systemet. Uppgradering av systemets minne för att ge både mer minne tillgängligt och snabbare minne hastighet kommer att öka den hastighet med vilken din dator får åtkomst till och använder speldata. Uppdatering av grafikkortet avlasta CPUn grafikprocessorn, snabbare spel avsevärt och möjliggör högre upplösningar spel och större texturer som resulterar i spel som reagerar och ser bättre ut.

  Du behöver:
  2 512 MB SDRAM PC133 RAM-chips
  . 9500 GT 128-bitars PCI-grafikkort med 1 gigabyte DDR2 RAM-minne.


  1.
  Stäng av datorn och ta bort nätsladden från baksidan av datorns hölje.

  2.
  Öppna datorns hölje genom att ta bort skruvarna som håller fast vid locket med hjälp av en Phillips skruvmejsel. Skjut fall täcka av datorn och ställ den åt sidan.
  3.
  Leta reda på RAM installerat på datorns moderkort. RAM-minne är minnet av din dator, som består av antingen en eller två korta kretskort ansluten till en rad banker ligger nära processorn. Placeringen av RAM anges i tillverkarens manual för din dator.
  4.
  Klipp av RAM-från moderkortet genom att trycka bort de två små spakarna som håller RAM på plats på båda sidor av chipet. Dra RAM upp från bordet för att ta bort den.
  5.
  Installera den nya RAM-chips till din dator genom att rikta in marker med RAM-minnesplatser på moderkortet. Det finns hack i botten av chips och i spåren som hjälper till att rikta in de två. Tryck marker i skårorna tills de är fast ordentligt i kortplatsen. Tryck låsspakarna på plats, ställa dem i skårorna vid sidorna av marker för att säkra marker på plats.
  6.
  Leta grafikkortet i datorn. Grafikkortet är det kort där din skärm kabeln sitter och ligger mot baksidan av ditt ärende i en expansionsplats. Kortet sträcker sig genom en öppning i baksidan av fall där intaget sticker övervaka kontakten ur höljet. Koppla ur bildskärmen kabeln från kortet och sedan ta bort skruven som håller kortet på plats på baksidan av ditt fall. Dra kortet från kortplatsen.
  7.
  Installera den nya grafikkortet i kortplatsen där det gamla kortet var belägen. Tryck in kortet ordentligt i kortplatsen med bildskärmen uttaget påpekade i baksidan av målet genom utbyggnadskortplats öppning. Fäst kortet på plats genom att skåran i den övre baksidan av kortet med hålet på kortplats på fallet bak, sedan skruva fast den i målet.
  8.
  avsluta ärendet, skjuta locket på plats och sätta tillbaka skruvarna. Byt ut nätsladden.
  9.
  Slå på datorn och starta upp till ditt operativsystem. När startas upp, placera CD-skivan med video-drivrutiner som följde med grafikkortet i din CD /DVD-ROM-enhet. Installera drivrutinerna som finns på kortet, efter kortet tillverkarens instruktioner. Starta om datorn och spela spel på det uppdaterade systemet.

  Tips och varningar


 • grafikkort kräver en PCI Express-kortplats redo på moderkortet. Kontrollera med tillverkaren av moderkortet för att avgöra om din kortplats är PCI-E klar. Om inte, kommer ett nytt moderkort vara nödvändigt.

Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:Så här kopierar tryckt papper och spara den på en disk

Relaterade artiklar


 • hur man DESOLDER en IC
 • hur du ansluter en skrivare med en trådlös skrivare modem
 • hur man byter en Dell fläkt strömförsörjning
 • hur man kan utvidga en SATA-anslutning hårddisk på systemkortet
 • Skillnaden mellan ATA och SATA-hårddiskar
 • DSL-filter problem
 • hur att reparera shift-tangenten på en gateway laptop
 • hur man installerar Dell Studio 17 bluetooth
 • hur man ändrar hastigheten processorfläkten
 • felsökning av en Dell AIO-skrivare för att ta emot fax