Dator > hur man ska finansiera en Dell-dator

 • hur man ska finansiera en Dell-dator


 • Köpa en dator är en stor utgift för många människor. Med flesta datorer varierar i pris från några hundra dollar till ett par tusen dollar, kan de vara bortom budget vissa hushåll. Det är när finansieringen kan hjälpa. Istället för att betala för datorn på framsidan, kan du få ett lån för datorn och betala bort det i steg. Om du vill köpa en Dell-dator och du inte har pengar till att köpa den direkt, du kan försöka finansiering genom en bank eller direkt via Dell

  finansiering via Dell Financial Services


  1.
  Öppna Dell Financial Services hemsida i din webbläsare (se Resurser. ) Information om finansiering av en Dell-dator finns tillgänglig på "Finance Alternativ"-fliken.
  2.
  Klicka på "Ansök online nu" knappen på Dell Financial Services sida. Sidan överför du till en online kreditansökan.
  3.
  Ange obligatoriska informationen i Dell kreditansökan. Obligatorisk information på Dell-programmet liknar vad du hittar på standardapplikationer överallt, såsom namn och kontaktuppgifter, personnummer och sysselsättningsstatus.
  4.
  Fortsätt genom Dell kredit ansökan att kontrollera dina uppgifter och skicka information igenom för bearbetning. Dell-systemet ger ett beslut om din kreditansökan inom 60 sekunder.

  Bank Personliga Lån


  1.
  Öppna din banks webbplats eller webbplats annan bank du vill ansöka om lån med, i din webbläsare. Många banker, inklusive Wells Fargo, CitiFinancial och Capital One, erbjuder online-system för att ansöka om privatlån.
  2.
  Välj "Personliga Lån" alternativ från huvudsidan av bankens webbplats . Klicka på "Ansök online" eller "Ansök nu" knappen för att börja din personliga låneansökan.
  3.
  Fyll i önskad information i den personliga låneansökan. Precis som med Dell, är ditt namn, kontaktuppgifter och sysselsättning status som krävs hos de flesta banker. Bankerna kräver ofta ytterligare information, till exempel mängden tillgängligt pengar på ditt lönekonto, mängden av ditt hus betalning eller hyra och andra finansiella uppgifter, än detaljister som Dell.
  4.
  vänta på beslutet från banken. Vissa banker kan berätta för dig om du kvalificerar så snart du har fyllt i ansökan. Vissa banker kan dock skicka något via mail eller ringa för ytterligare information. När lånet har godkänts, måste du vänta för att få dina pengar antingen genom en direkt insättning på ditt bankkonto eller i form av en check som skickas via e-post.

  Tips och varningar


 • En fördel med finansiering via Dell är att om du är godkänd för Dell finansiering, du får din kontoinformation vid tiden för ditt godkännande och kan börja handla på hemsidan omedelbart.

Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur man installerar en IDE DVD brännare i en SATA

Relaterade artiklar


 • hur man ändrar bakgrunden av ett foto på en Mac
 • hur man konfigurerar Dual Channel-minne på en Lenovo T60
 • hur man uppgraderar en processor för en Dell D600
 • felsökning av en Logitech G-15 tangentbord
 • hur man fyller bläckpatroner på en Canon PIXMA MP150
 • Hur konvertera en video till DVD på mac
 • hur man uppgraderar en dator från en Pentium 4
 • hur man återställer min Konica minolta patron bläck
 • Hur aktiverar jag IR på min laptop?
 • effekterna av datorbutiker