Dator > hur man jämföra priser på trådlösa skrivare

 • hur man jämföra priser på trådlösa skrivare


 • Trådlösa skrivare ger en stor flexibilitet, så att användare på ett hem-eller kontorsnätverk att lämna utskriftsjobb utan att vara fysiskt ansluten till skrivaren. På senare år har priset på den trådlösa tekniken har fallit en hel del, men trådlösa skrivare fortfarande ofta kostar en hel del mer än trådbundet motsvarigheter. Det är därför det är viktigt att handla klokt och jämföra funktioner noggrant

  Du behöver:. .
  Försäljning flygblad
  Tillgång till Internet.
  Dator.


  1.
  Gå igenom försäljningen flygblad från din lokaltidning och jämföra priser för trådlösa skrivare som anges där. Många av de stora varuhusen rutan elektronik springa försäljning som startar varje söndag. Att hålla ett öga på söndag försäljning cirkulär ger dig en god uppfattning om löpande priser.
  2.
  Undersök specifikationerna för varje trådlös skrivare du anser. Det är viktigt att titta på skrivarens hastighet samt pris, särskilt om du planerar att använda skrivaren för företagen. Om du driver ett hem företag eller planerar att använda skrivaren på kontoret, får en snabbare hastighet vara värt några extra dollar.
  3.
  Utvärdera totala ägandekostnaden för varje skrivare som du tittar på. Kostnaden för skrivaren är en liten del av bilden. Innan de tecknar sig ett visst märke och modell av skrivare, se till att priset på bläckpatroner den behöver och faktor dessa patroner till din kostnad.
  4.
  Plocka upp en kopia av Consumer Reports eller en liknande tidning och läsa vad redaktörerna säger om trådlösa skrivare. När man tittar på recensioner, är det viktigt att söka professionell, opartisk åsikt.
  5.
  överväga att köpa en allt-i-ett skrivare, skanner, kopiator och fax i stället för en enkel fristående trådlös skrivare. Att köpa en allt-i-ett-enhet sparar både utrymme på skrivbordet och pengar, eftersom en enda maskin kan göra jobb som annars skulle kräva tre eller fyra separata delar. Prisskillnaden mellan ett fristående trådlös skrivare och en trådlös allt-i-ett är i allmänhet ganska lågt, så att köpa en kan göra mycket vettigt.
  6.
  Välj en trådlös skrivare eller allt-i-ett med kuvertmatare och förmåga att hantera många olika storlekar av papper. Leta efter en pappersmagasin som är lätt justerbar för allt från ett litet kuvert till en juridisk storlek papper. Detta kommer att öka värdet på maskinen och göra den mer flexibel.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur man fixar i / o fel

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en intern blu-ray-enhet
 • hur du uppgraderar den interna trådlösa kortet i en Toshiba Satellite A105
 • hur man kan jämföra TV-mottagare
 • hur man rengör upp laptop / notebook vätskespill
 • hur du hittar RTC batteriet i en Compaq Presario 1930 laptop
 • hur man kan öka processorn mätt heltal hastighet
 • hur säkra Verizon AirCard för en laptop
 • hur du aktiverar en ny enhet
 • Hur ändrar jag mitt headset ljud från mono till stereo med hjälp av Windows Vista?
 • hur man fixar en skärm VGA-dator