Dator > hur man installera pci mjuka data faxmodem med smartcp

 • hur man installera pci mjuka data faxmodem med smartcp


 • Med en omfattande tillgång till bredbandsanslutning till Internet, kan vissa dator ägare väljer att avinstallera sina äldre 56K-modem eller modem fax. Detta kan leda till problem om de behöver använda datorns faxfunktioner eller de flyttar till ett område där bredband inte är tillgängligt. Lyckligtvis installera ett modem som PCI Soft Data faxmodem med SmartCP är enkelt; allt som behövs är några minuter med en Phillips skruvmejsel och på installationsskivan som följde med modemet (eller en installationsfil laddas ned från tillverkarens webbplats. )

  Du behöver:
  Phillips skruvmejsel
  . Driver installations CD (eller drivrutinens installationsprogram från tillverkarens webbplats).


  1.
  Stäng av datorn och koppla ur den och sedan placera den på dess högra sida. Tryck på strömbrytaren igen så att det inte finns någon makt som lagrats i datorns nätaggregat innan du fortsätter med den nya anläggningen.
  2.
  Skruva loss de två skruvarna som håller den vänstra sidan panelen på datorns hölje på plats och skjut sedan panelen mot baksidan av datorn för att ta bort den. Leta upp PCI-platser i det nedre vänstra hörnet av moderkortet, de bör sammanfalla med utbyggnaden portarna på baksidan av datorn (som har små metallplattor som täcker dem. )
  3
  <. br> Välj PCI-kortplats där du vill installera ditt mjuka data faxmodem. Använd din skruvmejsel för att ta bort skruven som håller locket på plats på Expansionsport för din PCI-plats. Ta hamnen och ställa skruven där den enkelt kan lokaliseras.
  4.
  Line din mjuka data faxmodem upp med PCI-kortplats som du valt, tryck sedan ned så att dess kontakter glida in i facket. Se till att kopplingar av metall är helt i PCI-uttaget och sedan använda skruven som du redan reserverade för att säkerställa modemet i sin expansion hamn.
  5.
  Tillbaka den vänstra sidopanelen av datorn och sätta målet rätt igen. Anslut datorn i, sedan starta om operativsystemet.
  6.
  Sätt din installationsskiva eller leta upp den hämtade installationsfilen på din hårddisk. Dubbelklicka på filen eller låta AutoRun för att starta installationsprogrammet från skivan och följ anvisningarna på skärmen för att installera drivrutinerna för din mjuka data faxmodem med SmartCP.
  7.
  Starta om datorn, vilket gör att nya förare att starta som en del av systemet vid start.
  8.
  Anslut din Smart Data faxmodem till en telefonlinje så att den kan användas.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur man installerar en SCSI-zip-enheten i Windows XP

Relaterade artiklar


 • hur man vaknar vilofunktionen i en digital Microsoft-tangentbord
 • Vad är Micro SD minne klasser?
 • delar av en minidator
 • hur man rengör ett papper skrivare
 • hur man fyller 74 hk & 75 bläckpatroner
 • Definitionen av en flyttbar enhet
 • Kostnaden för bläckstråleskrivare vs laserutskrift
 • hur man ansluter en trådlös spion kamera till wifi
 • hur man använder SanDisk USB-minne
 • hur man ansluter en datorskärm till en kabel