Dator > hur man anpassade bygga en dator för spel

 • hur man anpassade bygga en dator för spel


 • Bygga en egen spel dator kan vara ett mycket lärorikt, roligt, och en enorm pengar sparare. Eftersom det har så många fördelar, är det uppenbart att detta är vägen att gå om du behöver en ny gaming dator. Gaming datorer är märkta detta eftersom de oftast har mycket processorkraft för att köra grafikintensiva spel. De är trimmad med fin fin grafikkort, en massa RAM, stor hårddisk, och massor av fina tillbehör. Här är hur man bygger en
  1.
  Första du ska göra när du bygger en anpassad gaming dator är att räkna ut vad din budget är. Om det finns ett specifikt spel du spelar, bör du leta upp den rekommenderade datorn specifikationer, och använda detta som en riktlinje för att bygga din maskin. Du ska alltid göra det lite bättre än det som skissas på lådan. Om det säger att du behöver minst 4 GB RAM, skulle jag gå för 8GB.
  2.
  Du behöver budget pengar till följande poster i mål, strömförsörjning, moderkort, processor , RAM, hårddisk, grafikkort, optiska enheter och kringutrustning (mus, tangentbord, etc. ).
  3.
  Fall kan vara minst eller dyraste bit av din spelautomater. Beroende på hur fancy i ett ärende du vill kan du spendera allt mellan $ 50 till $ 1000 på det. Vanligtvis fall inkluderar ett nätaggregat kontrollerar du att det är på minst 500 watt
  4
  moderkort och processor är nästa. . De vanligtvis kan köpas tillsammans. Processorer förändras varje dag, så gör din forskning innan de köper en. Såvitt moderkort, få en som stödjer minst 8 GB RAM, och stöder alla andra delar av datorn. Se också till att det har ombord ljud, ombord Ljudet är bra idag, och det finns ingen anledning att köpa ett separat ljudkort, om du lyssnar på en massa musik eller spela en massa filmer med tjusiga högtalare. De flesta spelare använder headset ändå.
  5.
  Såvitt RAM går, får den högsta hastigheten RAM som moderkortet tillåter. 8GB bör finnas gott för dagens datorspel. Du kan alltid uppgradera i framtiden, så länge ditt moderkort tillåter detta.
  6.
  Hårddiskutrymme är kritisk. Som en spelare, kommer du förmodligen att göra en massa nedladdning. Det är bra att hålla en stor andel av ledigt utrymme på din dator. Om du är på en stram budget, är en 7200 RPM seriell ATA-hårddisk bra. Om du har mycket att spendera du vill en Solid State-hårddisk med ungefär 128 GB utrymme för ditt operativsystem och spel, och en vanlig 7200 RPM hårddisk för att lagra alla dina andra uppgifter. Resonemanget bakom detta är att operativsystemet och spelet kommer att köras mycket snabbare från en solid state drive.
  7.
  grafikkort är nästa. Du bör titta på ett minimum av 1 GB grafikminne. Detta kommer att säkerställa att grafik kan hanteras smidigt, och du kan köra dina spel på en hög bildhastighet. Detta kommer att vara en av de dyrare delar i din dator.
  8.
  Kringutrustning är alla baserade på personliga preferenser. Titta runt för att se vad du gillar och läs recensioner på produkter. Göra ett klokt köp, och håll dig till din budget.
  9.
  När du får alla delar av din dator från de olika webbplatser som du beställt från finns i bruksanvisningar, och Internet för att sätta ihop den. Processen är mycket enkel. Allt är plug-and-play. När allt är korrekt installerat, starta om datorn och installera operativsystemet. Lycka till!


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur man fyller en 60 bläckpatron

Relaterade artiklar


 • Hur rengör jag min Canon 8800F?
 • hur du på Förhandsgranska på en Epson 1290 i Vista
 • hur man byter en Dell M140 lcd inverter
 • Inaktivera mac viloläge
 • hur man byta ut CMOS-batteriet på en IBM laptop 2379
 • hur man kopierar en hårddisk till DVD och göra en startbar
 • hur man fixar service utskriftshanteraren
 • hur man gör datafiler backup
 • hur koppla in min Apple G4 laptop till en HDTV
 • hur korrekt hantera RAM