Dator > hur man ändrar en 8mm till dvd

 • hur man ändrar en 8mm till dvd


 • En 8-mm film kan endast ses på en filmprojektor eftersom det inte är förenligt med den digitala filformat som vanligen används på datorer. Det är inte komplicerat, men att byta 8-mm film till ett digitalt format som kan sättas på en dvd. Du behöver en filmprojektor, en videokamera, en analog-till-digital-omvandlare och en del datorprogram för att sätta på 8-mm film till en DVD. Sedan kan du visa din 8-mm film på en fristående DVD-spelare eller på en DVD-spelar program

  Du behöver:
  8-mm filmprojektor.
  Vitt ark.
  Häftstift.
  Videokamera.
  Analog-till-digital-omvandlaren.
  Videokamera audiovisuella kabel.
  DVD-enhet.
  Tomma inspelningsbara DVD.

  Notera 8-mm Film


  1.
  Häftstift ett vitt lakan på en vägg. Placera filmen projektorn på ett bord som syftar till att det vita arket. Sätt en videokamera på bordet bredvid filmen projektorn. Rikta kameran på det vita arket.
  2.
  Placera 8-mm film på filmen arm filmprojektor. Trä film genom filmen grinden till filmprojektor och på spännare. Anslut filmen projektorn i ett vägguttag för makten. Sätt på videokameran.
  3.
  Flytta reglaget för att sätta på motorn för filmprojektor. Flytta reglaget till "Framåt" för att starta 8-mm film rör sig genom filmen grinden. Stänga av belysningen.
  4.
  Sätt på glödlampan i 8-mm filmprojektor. Skärpan i filmen projektorn så att bilden av filmen som nu visas på den vita arket är vass.
  5.
  Titta i sökaren på kameran. Fokusera videokamera objektivet så att bilden av filmen som nu visas på den vita arket är vass.
  6.
  Stäng av glödlampan i filmprojektor. Spola tillbaka 8-mm film tillbaka till början genom att flytta reglaget till "Omvänd".
  7.
  Tryck på "Record" på videokameran. Flytta reglaget på filmen projektorn till "Forward". Slå på glödlampan av filmprojektor. Tryck på "Stop" på videokameran när filmen har spelats upp. Stäng av lampan av filmprojektor. Stäng av motorn.
  8.
  Koppla filmen projektorn. Ta ner det vita arket. Sätt filmprojektor, filmen och det vita arket bort.

  Konvertera videokamera till digital fil


  1.
  Fast videokameran audiovisuella kabeln till utgång på videokameran. Anslut videokabeln från videokameran A /V-kabeln till videoingången på analog-till-digital-omvandlare videoingång. Anslut vänster och höger ljudkablar från videokameran A /V kabel till den vänstra och högra audioingångarna på analog-till-digital-omvandlaren. Anslut USB-kabeln från analog-till-digital-omvandlare till en USB-port på datorn.
  2.
  Mata ut skivsläden av DVD-enheten. Sätt analog-till-digital-omvandlare program skiva i skivfacket. Stäng skivfacket.
  3.
  Dubbelklicka på ikonen på skivan när den visas på skrivbordet. Dubbelklicka på ikonen för installationsprogrammet i fönstret som visas på skrivbordet. Följ kommandot anvisningarna för att installera analog-till-digital-omvandlare program till skrivbordet. Starta om datorn.
  4.
  Kör analog-till-digital omvandlare program. Välj "Video" form "Video input"-menyn. Välj "Stereo ljud" från "Audio" menyn.
  5.
  Tryck på "Play"-knappen på videokameran. Tryck på "Record" knappen analog-till-digital omvandlare program. Tryck på "Stop"-knappen på analog-till-digital-omvandlare program när kameran är klar att spela 8-mm film har registrerats. Tryck på "Stop" på videokameran.
  6.
  Koppla analog-till-digital-omvandlare från en USB-port på datorn och i videokameran. Sätt videokameran och analog-till-digital-omvandlaren bort.
  7.
  Klicka på "Bläddra"-knappen bredvid "utfil" på analog-till-digital-omvandlaren programmet. Navigera i fönstret som visas på skrivbordet. Klicka på "OK" för att stänga fönstret.
  8.
  Tryck på "Spara"-knappen på analog-till-digital-omvandlaren programmet. Namn den digitala videofil som görs från 8-mm film i "Name" kolumnen i fönstret som visas. Klicka på "Spara" för att stänga fönstret och spara digital video filen till skrivbordet. Avsluta analog-till-digital-omvandlare program när digital video filen har sparats.

  Skapa en DVD


  1.
  Visa en video program som medföljer datorn, till exempel iMovie på Mac eller Windows Maker på en PC. Dra digital videofil till ikonen för programmet-ikonen är antingen på skrivbordet eller i Dock till vänster på skärmen eller längst ner på skärmen. Vänta den digitala laddar videofil till video program.
  2.
  Mata ut skivsläden av DVD-enheten. Sätt den tomma inspelningsbara DVD till skivfacket. Stänger skivfacket.
  3.
  Tryck på "Burn" knappen på video program. Välj u2028 DVD-enheten från listan presenteras i popup-fönster. Tryck på "Burn" knappen på fönstret.
  4.
  Vänta som tom inspelningsbar DVD-bränns med digital videofil som gjordes från 8-mm film.

  5.
  Avsluta videon programmet när bränningen är klar. Mata ut DVD.

  Tips och varningar


 • Du kan köpa begagnade filmprojektorer från kameran butiker och auktionssajter för väldigt lite pengar.
 • Låt inte 8-mm-film sitter inuti projektorn utan att flytta när lampan är påslagen -. Emulsionen av filmen kan lätt bränna

Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:nackdelarna med flexibelt gummi tangentbord

Relaterade artiklar


 • hur man sätter ihop en hård yttre höljet
 • hur man byter en USB-port på en Dell Latitude
 • datorns tangentbord anvisningarna för byte
 • Hur gör jag ett hologram?
 • hur du vill visa hp f4140 nivåer skrivarbläck
 • high-end nätaggregat förmåner
 • hur man återställer en HP Officejet d145
 • hur man läser ett SD HC kort
 • hur man håller en laptop batteri från att dö
 • hur man ladda batteriet på en Dell Inspiron