Dator > hur du köper en bärbar dator

 • hur du köper en bärbar dator


 • Beslutar att köpa en bärbar dator bör inte vara svårt så länge du fundera på vad du verkligen behöver och vilka funktioner du kan aldrig använda. Detta kan hjälpa dig från att få övertalas att köpa en bärbar dator förinstallerad med programvara som du inte vill, som bara tar upp plats på hårddisken. Leta efter fynd i din prisklass på Internet, kataloger dator och butiker i ditt område

  Du behöver:.
  Computer Shopper guideböcker (tillval)
  Computer Shopper tidningar (tillval).


  1.
  Fundera på hur mycket du vill spendera på en bärbar dator. Du kan hitta bärbara datorer som är prissatta under $ 2. 000. De är praktiskt eftersom du kan ta dem med dig, särskilt om du behöver använda en varje dag.
  2.
  Sök på Internet efter webbplatser notebook översyn som tillhandahåller den senaste informationen om olika typer av bärbara datorer och köpare åsikter. NotebookReview. com listar flera märken av bärbara datorer, priser pruta och online-erbjudanden. Läs konsument diskussioner för att lära sig mer om en viss anteckningsbok modell som du kanske vill köpa.
  3.
  Consult dator guideböcker och tidskrifter för shoppare. Du kan hitta en mängd information med de senaste nyheterna och råd för köpare som söker efter en bärbar dator.
  4.
  Välj rätt typ av bärbar dator som passar dina behov. Om du planerar att använda en bärbar dator som ersättning för en stationär dator, sedan överväga en universell anteckningsbok. De har större skärm och tangentbord, men kan vara något tung att bära. Dagens bärbara datorer ultraportabel är lättast att bära eftersom de väger mindre än 5 pounds.
  5.
  Bestäm vilket märke eller tillverkare som du vill och forskning dess anseende. Tänk på datorns specifikationer och storleken på skärmen. Notebook-skärmen storlek kan variera allt från 12,1 inches upp till 20,1 inches. Det är bäst att välja en storlek som du känner dig bekväm visning.
  6.
  Köp en bärbar dator med en snabb processor. Du kommer vill ha det senaste Advanced Micro Devices (AMD) eller Intel dual-core processorer.
  7.
  Leta efter en bärbar dator med stora mängder minne. En hårddisk med minst 40 gigabyte är tillräckligt för de flesta. Men om du vill lagra en massa mediefiler, till exempel video, MP3-filer eller fotografier, sedan välja en högre kapacitet enhet. Se också till viss den optiska enheten kan läsa eller göra CD och DVD.

  Tips och varningar


 • Det är lämpligt att köpa en bärbar dator med en trådlös Internet-kort. Om du överföra filer över Internet ofta, anser det trådlösa nätverk som den bärbara datorn kan komma åt. Trådlöst nätverk 802. 11g är snabbare än 802. 11b, men du kan få betala lite mer för en bärbar dator som kan ansluta till nätverket.
 • Om du funderar på att köpa en ultraportabel "netbook" dator, kom ihåg att Deras huvudsakliga uppgift är för Office-dokument, surfa på Internet och video. Netbooks har inte en optisk skiva spelare, så du kommer inte att kunna spela DVD-skivor på dem.

Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:Lägga till en skrivare för att dela på en dator & laptop

Relaterade artiklar


 • hur man byter en diskettenhet med hårddisk
 • Felsökning LED på en Canon S300 skrivare
 • hur att uppgradera grafikkortet på en Inspiron 5150
 • hur man väljer och installerar en trådlös router
 • hur man permanent rengöra en PC hårddisk
 • RS-232 till USB konvertering
 • Felsökning av en HP Scanjet
 • av superclocking ett grafikkort
 • hur du installerar filer från en boot cd manuellt
 • skillnaden mellan ATX & mini ATX formfaktor