Dator > fakta om återvinning tonerkassetter

 • fakta om återvinning tonerkassetter


 • Tonerkassetter kan göra upp en stor del av ett kontor utbud budget, och bidra väsentligt till kontor. Återvinning tonerkassetterna och använda återvunnen tonerkassetter kan hantera båda dessa frågor. Många stater, har riktlinjer på plats i fråga om bortskaffande och inköp av tonerkassetter. Vissa, däribland Kalifornien, kräver att en viss procentandel av tonerkassetter uppfyller standarder för återvunnet material

  Komponenter

  Bläckpatroner väger cirka tre pounds och består av 40 procent plast, 40 procent metall och 20 procent skum, papper, gummi och toner. Cylinderampuller är inte återvinnas precis som många andra produkter, som smälts eller på annat sätt ändras för att skapa nya produkter. Tonerkassetter är renoverade och återfyllda. Upp till 97 procent av komponenterna i en tonerkassett kan återvinnas.

  Historia

  När återvinningen av tonerkassetter började företagen använde "borra och fylla" metoden. Detta innebar borra ett hål i patronen och återfyllnad det, utan hänsyn till tillståndet i patronen. Detta ledde till bläck läckor och skador på skrivare, tjänar återvunna kassetter ett dåligt rykte.

  Kvalitetskontroll

  Återvunnet tonerkassetter är nu generellt av hög kvalitet som nya tonerkassetter. När patronerna återanvänds, de demonteras och inspekteras och eventuella skadade eller slitna delar byts ut. Alla delar är noggrant rengöras och kassetten är fylld med nya toner innan det är förseglade och förpackas för återförsäljning. Innan du köper en återvunnen skrivarpatron, se till att det är producerat av ett välrenommerat företag och uppfyller kraven för återanvänd patroner.

  Vissa skrivarmodeller beslutsfattare inte rekommendera att använda återvunna kassetter i sina maskiner. Vissa av dessa tillverkare inte garantin på skrivaren eller kopiatorn för skador orsakade av någon patroner än de nya som rekommenderas av tillverkaren.

  Ekonomi

  Återvunnet tonerkassetter köra 30 till 50 procent billigare än nya bläckpatroner. Denna kostnadsminskning kommer från att inte behöva köpa och arbeta med råvaror för patronen. Kostnadsbesparingarna förs vidare till konsumenterna. Detta har lagt upp till enorma besparingar för stora företag och delstatsregeringar som har bytt till återvunna kassetter.

  Miljö

  Varje år miljontals tonerkassetter dumpas i deponier eller förbränns. Eftersom de kan ta upp till 1. 000 år att brytas ner, enligt Green Kalifornien, kan dessa patroner lägga till upp till en enorm börda för deponier. De flesta patroner kan återanvändas upp till fyra gånger, så återvinning även en patron kan spara fyra kassetterna från att hamna i en deponi. Miljöpåverkan är inte begränsad till deponier. Det tar ungefär tre liter olja för att göra en tonerkassett, så genom att återanvända patroner, konsumenter minska oljeförbrukningen också.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:Felsökning av en HP Photosmart e317

Relaterade artiklar


 • förklaring av grafikkort
 • Kostnaden för att skriva ut fotokvalitet vs vanligt papper
 • hur du ansluter kraftkabel i en stationär
 • hur man använder en flash-enhet i en Xbox handkontroll istället för en Xbox minneskort
 • hur man skriver med bambu tablett
 • hur man ska utföra det ultimata April Fools Day upptåg
 • om att utöka RAM-minnet av en asus laptop
 • hur man gör hörlurarna högre på en PC
 • luftfuktighet krav i datacenter
 • hur man byter en trasig Compaq V5000 laptop skärm