Dator > Felsökning en HP 6310 projektor

 • Felsökning en HP 6310 projektor


 • Hewlett-Packard är ett elektronikföretag mest känd för datorer och skrivare. Men de har även ett sortiment av digitala projektorer, vilket inkluderar HP 6310 projektorn. Digitala projektorer är enheter som ansluter till datorer och projekt innehållet från datorn. Om du har problem med din HP 6310, kan du följa några felsökning åtgärder för att försöka diagnostisera och lösa problemet
  1.
  Kontrollera att nätsladden är ordentligt ansluten till ett eluttag om projektorn kommer inte att starta. Om den är ansluten kan prova att trycka på "Power"-knappen igen.
  2.
  Kontrollera att videon anslutningskabel är ordentligt ansluten till datorn om projektorn befogenheter men inte projektet något.
  3.
  Tryck på "Source"-knappen på projektorn om du får en "scanning" eller "Väntar" budskap och projektorn inte visar något innehåll . Fortsätt trycka på knappen "Källa" tills projektorn visar innehåll från datorn. Alternativt kan du använda fjärrkontrollen genom att trycka på "Källa" på fjärrkontrollen.
  4.
  Aktivera videoporten utgång displayen på din dator om projektorn inte visar något innehåll. För att aktivera videoport många bärbara datorer måste du trycka "fn" och "F5" eller "F6". Alternativt kan du öppna kontrollpanelen på din dator och ändra skärminställningarna till "speglade".
  5.
  Kontrollera att "Mute" inte är aktiverad på projektorn om projektorn inte mata några ljud. Tryck "Enter" på projektorn och välj "Ljud"-menyn. Stäng av "Mute" från menyn Ljud. Alternativt kan du använda fjärrkontrollen genom att följa samma sekvens.
  6.
  Titta och se om "lampa" lampan lyser. Detta ljus ligger på projektorns ovansida och märkt "Lampa. " Om det är upplyst, måste du köpa en ersättare lampa. HP rekommenderar att du konsulterar en professionell om du aldrig har ersatt en lampa tidigare, eftersom en trasig lampa innehåller kvicksilver och kan vara mycket farligt. Kontakta HP för ytterligare hjälp (se Resurser).
  7.
  Kontrollera om det "Temperatur" blinkar eller lyser. Om den blinkar, betyder det att fläktarna inte är igång. Stänga av projektorn och koppla ur nätsladden. Anslut nätsladden och slå på igen. Om "Temperatur" lyser fast, stänga av projektorn och låt den svalna i minst 30 minuter. Om lampan fortsätter att blinka eller fortfarande fast, kontakta HP för att få projektorn reparerad. Kontakta HP för ytterligare hjälp.
  8.
  göra en hård återställning på projektorn om den föregående felsökningsstegen inte var effektiva. För att göra detta, stäng av projektorn och koppla ur nätsladden. Vänta 15 sekunder och anslut nätsladden igen i. Vänd på projektorn igen.
  9.
  Koppla ur projektorn från datorn och starta om datorn om de föregående stegen har misslyckats. Detta kan bidra till att lösa problemet.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:Definitionen av en PC-kortplats

Relaterade artiklar


 • verktyg för rengöring diskar
 • hur får man en Toshiba DVD-brännare att fungera?
 • Hur skannar jag från min HP-skrivare till datorn?
 • Ta bort en Novell mappad enhet
 • Skillnaden mellan bläckstråleskrivare och laserskrivare patroner
 • hur man installerar en inbäddad Flash-enhet
 • hur man uppgraderar en Dell Dimension 8100
 • hur du lägger makten till en USB-
 • Lägga till en hårddisk till min HP Vectra vl420
 • hur man raderar en hårddisk i DOS