Dator > hur man installerar en HP-skrivare allt-i-ett f380 utan fax

 • hur man installerar en HP-skrivare allt-i-ett f380 utan fax


 • Med HP F380 allt-i-ett är en bläckstråleskrivare utrustad med en inbyggd skanner enhet, som tillåter användaren att skriva ut, skanna och kopiera dokument från en enda enhet. Den F380 funktioner inkluderar en maximal upplösning på 4800 x 1200 dpi, högst skanning upplösning på 1200 x 2400 dpi och möjligheten att skriva ut på en rad olika medier, inklusive kuvert, OH-film och etiketter. Med HP F380 är konstruerad för enkel användning, och som sådan installationen är enkel

  Du behöver:. .
  Vanligt papper
  Installations-CD.
  Bläckpatroner.

  Installation


  1.
  Sänk inmatningsfacket (sitter på framsidan av skrivaren) och utvidga båda pappersledarna. Tryck ner indraget ligger ovanpå Luckan till tonerkassetten och medge att dörren lossnar.
  2.
  Undersök skrivarens baksida och hitta strömuttaget, som ligger nära nedre högra hörnet. Anslut strömadaptern till skrivaren makt port. Anslut nätsladden till nätadaptern och anslut sedan nätkabeln till all tillgänglig eluttag.
  3.
  Fyll på vanligt papper i inmatningsfacket och skjut pappersledarna inåt tills de är i jämnhöjd med kanten på pappersbunten.
  4.

  Undersök serie knappar längs den vänstra kanten på skrivaren. Slå på skrivaren genom att trycka på första knappen uppifrån. Vänta på patronhållarens att glida in i vyn innan du fortsätter.
  5.
  Bort dina bläckpatroner från dess förpackning, inbegripet tejpbit på undersidan av varje kassett. Undersök patronhållarens och lokalisera både kassettplatser. Sätt den trefärgade bläckpatronen i den vänstra kassett och tryck framkanten inåt tills du känner kassetten klickar säkert på plats, upprepa med den svarta bläckpatronen i den högra hållaren. Stäng luckan till bläckpatronen och vänta på att skrivaren ska generera en justeringstestsida.
  6.
  Lyft på locket ligger ovanpå skrivaren. Placera anpassningen testsidan nedåt på glaset (anpassa det nedre vänstra hörnet av papperet med det nedre vänstra hörnet av glaset). Tryck på knappen längst ner på skrivarens kontrollpanel och vänta på att skrivaren ska bli klar anpassningsprocessen.
  7.
  Logga in på datorn och sätt in installations-CD som medföljde medföljer din dator. Om du kör OS X, använder USB-kabeln för att ansluta skrivaren till datorn, kör sedan installationsprogrammet. Om du kör Windows, kör installationsprogrammet men inte ansluta kabeln förrän du uppmanas att göra det. Följ instruktionerna på skärmen, när du har slutfört installationen av dataprogram för att skriva, är HP F380 klar för användning.

  tips och varningar


 • Om du inte längre har installationsskivan för HP F380, du kan ladda ner nödvändig programvara direkt från tillverkarens hemsida, se "Resurser "nedan.

Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur du skriver ut kuvert med Ricoh Aficio MP 2510

Relaterade artiklar


 • hur man återställer en Belkin N1 Vision
 • hur man ansluter en trådlös adapter via en Ethernet-port
 • hur du ställer in NumLock på en HP 6730b notebook
 • hur man gör en laptop batteriet att räcka längre
 • hur man använder en LCD-TV som en datorskärm
 • Ta bort en Novell mappad enhet
 • hur man vaknar vilofunktionen i en digital Microsoft-tangentbord
 • hur man installerar dell minne
 • hur du ansluter nätsladdarna till datorer
 • Felsökning HP-produkter