Dator > hur man installerar USB 2.0-drivrutiner på en pc

 • hur man installerar USB 2.0-drivrutiner på en pc


 • USB 2. 0-drivrutiner används för att ansluta externa lagringsenheter, t. ex. externa hårddiskar och minnen, till en dator via USB-portar. Vissa versioner av Windows, som XP, kommer inte med USB 2. 0-drivrutiner installerade på systemet. Utan dessa drivrutiner, anslutna enheter till USB-portarna inte fungerar ordentligt. För att kunna använda modulen, måste du hämta och installera USB 2. 0-drivrutinerna för din dator

  Du behöver:.
  Nya bläckpatronen eller bläckpatroner


  1
  Ladda ner en Windows Service Pack från Microsofts webbplats (se Resurser). Windows Service Packs erbjuds för nästan alla Microsoft Windows-operativsystem och innehåller USB 2. 0-drivrutiner för system som inte redan har dem installerade, samt uppdateringar för system som inte har USB 2. 0-drivrutiner installerade. Service Packs är listade efter på Microsoft Download-sidan.
  2.
  Installera Windows Service Pack som du har hämtat till datorn. För att installera Service Pack, gå till "Downloads" mapp i din dator, dubbelklicka på Windows Service Pack ikonen. "Software Update Installation Wizard" visas.
  3.
  Klicka på "Nästa" på första sidan i "Programuppdatering Installation Wizard" skärm och följ anvisningarna på skärmen för att installera Windows Service Pack till ditt system. Tryck på "Finish"-knappen när du är på sista sidan.
  4.
  Välj "Ja" för att starta om datorn om du uppmanas att göra det. Vissa versioner av operativsystem startas om automatiskt och inte be om tillstånd.
  5.
  Öppna "Start"-menyn på din dator genom att klicka på "Start" orb eller "Start", beroende om din version av Windows. Välj "Kontrollpanelen" och gå till "System Tools" eller "Maskinvara och ljud" och sedan klicka på "Enhetshanteraren".
  6.
  Gå till menyn "Verktyg" om produkterna är inte automatiskt listade efter typ, t. ex. "hårddiskar" och "Tangentbord". Expandera "USB-styrenheter" sektionen och leta efter en enhet som börjar med "USB 2. 0. " Om det inte är i "USB-styrenheter" avsnitt, expandera "Andra enheter" och titta i det avsnittet. När du har hittat "USB 2. 0"-enhet, högerklicka på den och välj "Uppdatera drivrutin" i listan över alternativ som visas.
  7.
  Tryck på knappen för "Installera programvaran automatiskt". Klicka på "Nästa" och för USB 2. 0-drivrutiner är installerade på datorn. När förarna är klar med installationen, kommer en sista skärm upp. Klicka på "Avsluta"-knappen för att stänga fönstren.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur man installerar ett modem i en Dell-dator

Relaterade artiklar


 • hur man vet vilken typ av Ethernet-kabel krävs
 • hur man gör en unix usb startdiskett
 • hur man uppgraderar en 450 watts leverans datorkraft
 • förfaranden för en laptop kassan
 • Hur får jag en hög port Speed USB?
 • rensar Asus K8V-MX bios
 • hur man kan kontrollera bläcknivån i XP
 • hur man rengör Epson R1800 munstycken
 • hur man frigöra minne på din hårddisk
 • hur man väljer den bästa specifikationer för Sony datorer