Dator > hur man byter Compaq C300 gångjärn

 • hur man byter Compaq C300 gångjärn


 • Trots att gångjärn av vissa modeller av bärbara datorer kan enkelt bytas kräver Compaq C300 en mer omfattande strategi. C300 gångjärn kan behöva bytas ut om de blir slitna och inte längre hålla skärmen på plats. Byte av gångjärn kräver borttagning och demontering displayenheten, sedan återmontering enheten

  Du behöver:.
  Phillips skruvmejsel (icke-magnetiserade)
  . Platt skruvmejsel (icke-magnetiserade).
  Compaq C300 gångjärn (del # 407. 797-001).

  ta bort skärmen


  1.
  Ta bort batteri för bärbar dator.
  2.
  Vänd C300 över med botten uppåt och gångjärn i toppen.
  3.

  Skruva loss de rektangulära RAM /Mini-PCI som sitter i mitten av den bärbara datorn, direkt under den bärbara batteriet.
  4.
  Koppla den vita och svarta kablarna från Mini-PCI-kort. Mini-PCI-kort ska vara på höger sida i det utrymme som du tog bort locket i steg 3.
  5.
  I utrymmet där batteriet satt, ta bort de två skruvarna . Skruvarna är vid mycket längst till vänster och höger större delen av utrymmet. Också bort de två skruvarna som är längst till vänster och längst till höger hörn på den bärbara datorn.
  6.
  Vänd på datorn, med tangentbordet uppåt och ta bort strömbrytarskyddet. Brytaren täcka är den plastbiten direkt ovanför tangentbordet som har strömbrytaren på den. Placera en skruvmejsel under locket på F1, F5, F11 och Infoga nycklar, därefter trycks upp att lossa och ta av locket.
  7.
  Ta bort de fyra skruvarna som håller fast tangentbordet ovanför F1, F5, F11 och Infoga nycklar. Skjut sedan tangentbordet upp, men inte dra ut den. Följ kabeln som ansluter tangentbordet till den bärbara datorn, koppla loss den från den bärbara datorn. Det bör direkt i mitten av den bärbara datorn, precis ovanför styrplattan.
  8.
  Koppla den vita, rektangulära bildskärmskabeln i det övre vänstra hörnet av laptop, under vars brytare täcka lör Dessutom drar den vita och svarta kablar (som är mot höger sida av det utrymme där tangentbord SAT) ut från den bärbara datorn.
  9.
  bort de fyra skruvarna från den bärbara datorns skärm gångjärn som fäster gångjärnen till den bärbara datorn. Gångjärnen är i övre högra och vänstra hörn. Varje gångjärn har två skruvar. Lyft displayen att ta bort den.

  Ta bort skärmen Gångjärn


  1.
  Med displayen vänd uppåt, ta bort en skruv från varje hörn av displayenheten, samt de två skruvarna längst upp på enheten.
  2.
  lossa försiktigt plasthölje från displayenheten genom att böja insidan av höljet tills det lossnar. Alternativt, kör ett finger längs insidan kanterna för att försiktigt separera plasthölje.
  3.
  Koppla bort kablarna displayen längst ner på bildskärmen nära insidan av gångjärnen .
  4.
  Ta bort de två skruvarna som håller displayen gångjärnskåporna på plats, ta sedan bort de två skruvarna under displayen gångjärnskåporna. Om en tum mot mitten från dessa skruvar, ta bort ytterligare två skruvar. Detta kommer att ge på bildskärmen kan avskiljas från stöd delvis eller omriktaren styrelse.
  5.
  Ta bort de fyra skruvar på den vänstra och högra kanten av bildskärmen som håller displayen gångjärnen på plats. Ta bort displayen gångjärnen.

  Montering av Display


  1.
  Skruva den nya displayen gångjärn till displayen på fyra poäng vardera på höger och vänster kant displayen.
  2.
  Placera displayen på invertern ombord /underlag och skruva sedan displayen in på fyra punkter på undersidan av panelen. Byt displayen gångjärnskåporna och skruva fast dem på plats.
  3.
  Återanslut kablarna displayen längst ned på panelen, byt sedan ut plasthölje på displayen genom att trycka ordentligt längs kanterna tills det klipp i.

  4.
  Skruva höljet in displayenheten på de fyra hörnen och de två punkter längs den övre gränsen.

  sätter på Display Unit


  1.

  Skjut in displayenheten på den bärbara datorn genom att anpassa gångjärn på lämpligt ställe (överst till vänster och höger hörn). Skruva fast gångjärnen på plats (två skruvar per gångjärn).
  2.
  Anslut bildskärmskabeln till moderkortet i det övre vänstra hörnet på den bärbara datorn. Dessutom tråd de vita och svarta kablarna på höger sida av displayen genom toppen till botten av den bärbara datorn. Det finns ett fäste i mitten av den bärbara datorn, längst ned till höger där tangentbordet varit anslutet.
  3.
  Anslut tangentbordet och sedan skruva fast. Även byt locket och tryck fast ned på den för att säkra det på plats.
  4.
  Vrid laptop över (botten uppåt, gångjärn längst upp) och byt skruvarna i de övre hörnen, liksom de två i batteriet rymden.
  5.
  Anslut den vita och den svarta kablarna (träs igenom från toppen av den bärbara datorn) till mini-PCI-kort. Byt RAM /Mini-PCI-kort locket och skruva in den

  tips och varningar


 • innan du rör vid den bärbara komponenter trycker en metallbit ur eventuell statisk chock. Detta kommer att minska risken för skador datorkomponenter.

Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:Skillnaden mellan en dual core proessor & Core 2 Duo processor

Relaterade artiklar


 • hur man rengör en HP LaserJet P2015
 • Hur kan jag lagra konverterade videofiler utan hårddisk utrymme?
 • hur man ansluter ett wifi-antenn
 • Hur konvertera VHS till DVD med programvara gratis
 • hur man fyller bläckstråleskrivare refill
 • instruktioner om hur man installerar en Intel Q9550 cpu
 • hur man installerar ett trådlöst nätverkskort på en gateway laptop
 • hur man startar en Dell Inspiron 1501
 • hur man får BD Live på min HP dator
 • Motorola S9 dator felsökning