Dator > hur man använder en Toshiba Satellite p205d

 • hur man använder en Toshiba Satellite p205d


 • Toshiba Satellite P205D är en bärbar dator som ska fungera som en stationär dator för användare som söker en mobil datorlösning. Det P205D funktioner inkluderar en 2,0 GHz AMD Turion 64 X2-processor, 2 GB installerat system minne, en 200GB hårddisk, DVD SuperMulti-enhet, 17-tums LCD-skärm och ett ATI Radeon X1200 grafikaccelerator. Toshiba P205 är utformad för att vara användarvänlig, de steg som ingår i att få enheten igång är mycket enkelt

  Du behöver:
  patronen ersätter bläck. .

  inställningar


  1.
  Anslut ena änden av datorns AC-adapter till porten sitter på vänster sida av laptop, nära den bakre kanten . Kontrollera undersidan av den bärbara datorn för att bekräfta att batteriet modulen är installerad, om det inte är, sätter i batteriet i batterifacket och skjut batterispärren till "låst" position
  2
  Leta reda på bildskärmsspärren på framkanten av den bärbara datorn och skjut den till höger. Öppna laptop display och justera den tills den når en bekväm vinkel.
  3.
  Undersök serie knappar ligger precis ovanför tangentbordet. Tryck på knappen längst till vänster för att slå på den bärbara datorn.

  Ansluta en extern bildskärm


  1.
  Undersök rad hamnar på vänster sida av den bärbara datorn. Välj porten som matchar kontakten i slutet av extern bildskärm gränssnittskabel. Anslut kontakten till hamnen och vända på displayen.
  2.
  Vänta på att din bärbara dator att upptäcka den externa bildskärmen. När en skärm visas med en lista med alternativ, göra lämpliga val och klicka på knappen märkt "Verkställ. "Klicka på" OK "för att stänga fönstret.
  3.
  Högerklicka på skrivbordet och klicka på alternativet" Personifiera "i popupmenyn. Öppna" Display Inställningar "på Kontrollpanelen. Gör önskade justeringar upplösning, övervaka sammanställning eller andra inställningar enligt önskemål.

  Skriva


  1.
  Lokalisera en oanvänd USB-porten på vänster sida din bärbara dator. Anslut ena änden av USB-kabeln till denna port, anslut sedan den andra änden till lämplig port på skrivaren. Kontrollera att skrivaren är ansluten till en strömkälla och har ett tillräckligt utbud av bläck och papper installerat.
  2.
  Öppna "Start"-menyn och välj alternativet märkt "Kontrollpanelen". Starta "Maskinvara och ljud" Kontrollpanelen och navigera till alternativet märkt "Skrivare". Klicka på knappen "Lägg till skrivare" och följ instruktionerna på skärmen.
  3.
  Öppna dokumentet du vill skriva ut och välj alternativet märkt "Print" från " File "-menyn. Granska visas inställningar och gör lämpliga inställningar. Klicka på "Skriv ut" knappen för att starta utskriften.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur att uppgradera grafikkortet på en Inspiron 5150

Relaterade artiklar


 • hur man installerar ett internt modem utan en disk i Windows XP
 • Hur man laddar ner spel till en ipaq
 • hur man installerar GeForce 8600
 • USB-kabel fördelar
 • hur man installerar Epson Stylus cx3810 förare
 • hur man ändrar en lcd inverter
 • hur man tabba igenom öppna program
 • Hur konvertera wma till mp3 på iTunes på en Mac
 • hur man installerar minne på en Acer Aspire 5100
 • hur man kan kontrollera buss mot RAM