Dator > hur man ansluter en Dell-skrivaren till en dator

 • hur man ansluter en Dell-skrivaren till en dator


 • När en Dell-dator är köpt, är ett alternativ ges för att köpa dator med skrivare. När skrivaren tillägg är köpt, är det förinstallerat att arbeta med datorn. Men om du har köpt en Dell-skrivare för en befintlig dator, kanske du undrar hur man ställer upp. Även om du installerar en skrivare kan till en början verkar vara en komplicerad uppgift, hittar du att processen är faktiskt ganska okomplicerad när försiktig innan

  Du behöver:.
  Dell-skrivare
  . Strömkabel.
  Starter bläckpatroner.
  Driver skiva.
  USB-kabeln.


  1.
  Anslut strömkabeln på baksidan av skrivaren och slå på skrivaren. Generellt sett är strömbrytaren på den främre kontrollpanelen på skrivaren. Men vissa modeller har en extra strömbrytare på baksidan.
  2.
  Lyft på locket på toppen av skrivaren för att exponera insidan av enheten. På allt-i-ett-skrivare modeller kräver detta steg att lyfta hela skannern församling. När skrivaren öppnas, bärare av bläckpatronerna kommer läget till mitten av skrivaren. Vänta tills transportörer att stoppa rörelser innan du fortsätter.
  3.
  Öppna din förrätt bläckpatroner. Dessa låg avkastning bläckpatronerna kommer att ge tillräckligt med bläck för att skriva ut dina första sidorna med den nya skrivaren. Öppna foliepåsar att bläckpatronerna är förpackade i, dra sedan bandet från botten av varje kassett. Var försiktig att inte röra metallkontakterna på patronerna när detta görs.
  4.
  Flytta frigöringsflikarna att släppa de två plastskydden av de transportörer som bläckpatronen, placera sedan bläckpatroner i transportföretagen. Den svarta bläckpatronen bör gå in i transportören till vänster, om inte annat anges i anvisningarna manualen för din skrivare. Tryck plastskydd tills de klickar, stäng sedan printerlocket.
  5.
  Placera papperet i magasinet i baksidan av skrivaren eller i den skjutbar låda på undersidan av skrivare. Hårdvaran är nu klar att använda. Slå på din dator om den inte är igång redan, men ännu inte ansluta skrivaren till datorn med anslutningskabel.
  6.
  Sätt föraren skiva som medföljer skrivaren. Följ instruktionerna för att installera programvaran för skrivaren. Under installationen kommer du till en punkt där mjukvaran kommer direkt du ansluta skrivaren till datorn.
  7.
  Kontrollera att skrivaren är påslagen, då ansluter du ena änden av den medföljande USB-kabeln till skrivarens baksida och den andra änden till baksidan eller framsidan av datorn. Skrivaren kommer att upptäckas av din dator och installationen av drivrutinen kommer att vara fullständig. Skrivaren är nu färdig att användas.

  Tips och varningar


 • Instruktionerna i den här artikeln hänvisas specifikt till "allt-i-ett" bläckstråleskrivare med inbyggd på scanners. Om du har köpt en annan typ av en Dell-skrivare kan det finnas vissa skillnader i sättet att skrivaren är installerad. Konsultera bruksanvisningen innan du börjar installationen.

Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:Hur kan jag skicka en trådlös dokument till min skrivare?

Relaterade artiklar


 • hur man konfigurerar ett Adaptec SCSI-kort
 • hur man kopierar en video-CD med en hp laptop CD-brännare
 • hur man får låtar på en flash-enhet
 • hur du kopierar en cd som ett spår
 • hur man använder en pc sims spel på en Mac
 • Hur fungerar en DV-kabel?
 • hur du ställer in dubbla skärmar till en dator
 • hur man uppgraderar en laptop hdd
 • felsökning av en Logitech G-15 tangentbord
 • hur du tar bort tangentbordet från en asus laptop G2S