Dator > hur man fixar utskriftsproblem i Windows SP3

 • hur man fixar utskriftsproblem i Windows SP3


 • När Microsoft Windows XP Service Pack 3 för första gången ut 2008, upplevde många datoranvändare ett brett utbud av oförenlighet frågor som påverkade många normal dator funktioner, däribland skrivardrivrutiner. Även om många av dessa frågor har nu korrigerats, kan vissa Service Pack 3 problem kvarstår. Det finns flera sätt att försöka korrigera eller felsöka problem, särskilt om du bara har nyligen laddat ner och installerat Service Pack 3 eller lagt till en ny skrivare
  1.
  Avinstallera skrivardrivrutinen och programvarupaket. Gå till "Start", "Kontrollpanelen" och "Lägg till /ta bort program" och välj ditt paket skrivarprogrammet. Välj att "Ta bort" det från datorn. Om du vill vara säker på att du har tagit bort absolut alla i programmet från din dator, ladda ner och använda ett avancerat verktyg borttagningen av programvaran, såsom Revo Uninstaller. Revo Uninstaller tar bort även de allra djupaste registerposter för programvaran, helt radera den från datorn. Windows Lägg till /Ta bort verktyget inte tar bort ett program om en sådan grad.
  2.
  Koppla bort skrivaren. Starta om datorn. Kontrollera att skrivardrivrutinen är borta genom att gå till "Start", "Skrivare och fax" och letar efter din skrivare. Om det inte är listade här, har det tagits bort. Om det fortfarande är listad, använder Revo Uninstaller verktyg för att ta ut resten av uppgifterna skrivaren registret och starta om igen.
  3.
  Navigera till din skrivare tillverkarens webbplats och hämta den senaste versionen av skrivarens drivrutiner och annan programvara för din skrivare. I de flesta fall kommer att uppdateras drivrutiner som fungerar med Windows XP Service Pack 3 utan problem.
  4.
  Installera nya skrivardrivrutiner och programpaket och koppla skrivaren. Omstart. Testa din skrivare för att kontrollera att Service Pack 3 problem har korrigerats. Om inte, fortsätt att felsöka.
  5.
  Bort Service Pack 3 manuellt, utan att använda Systemåterställning. Gå till "Start" och sedan "Kör" och skriv "appwiz. cpl" i rutan Kör. Klicka på "Visa uppdateringar". Välj "Windows XP Service Pack 3" från listan och sedan "Ta bort. "Klicka på" Slutför "för att starta om datorn. Testa din skrivare för att se om huruvida problemet är fortfarande kvar.
  6.
  Använd rutan Kör på ett annat sätt om ovanstående steg misslyckas . Skriv "c: \ windows \ $ NtServicePackUninstall $ \ spuninst \ spuninst. exe" och starta Service Pack 3 Borttagning guiden genom att klicka Guiden kommer att ge detaljerade instruktioner om hur du tar bort Service Pack från datorn "Nästa". . Starta om datorn efter att tillämpa dessa åtgärder. Testa din skrivare för att se om problemen kvarstår.
  7.
  Tänk rulla tillbaka Windows till ett tidigare datum innan du installerade Service Pack 3 om ingen av dessa lösningar tycks ha hjälpt. Gå till "Start", "Alla program", "Tillbehör", "Verktyg System" och "Systemåterställning". Välj en återställningspunkt innan Service Pack 3 spridningen och fortsätta Systemåterställningsprocessen. Du kommer inte att förlora din data, men datorn återställs hårdvara och andra förare tillbaka till en tidpunkt vald. Service Pack 3 kommer att tas bort i processen. Omstart. Om din nya skrivare har också tagits bort, installera det nu och testa för ytterligare problem med skrivaren.
  8.
  Kontakta skrivartillverkarens teknisk support via telefon och be om kända Service Pack 3 problem efter att ha försökt alla dessa möjliga lösningar.

  tips och varningar


 • Prova hämta och installera bara själva drivrutinen och inte någon av "produktivitet" eller annan speciell programvara som kan ha kommit med din skrivare. "Problemet" kan ligga i detta extra programvara. Om du inte behöver det eller inte använda den, utan den

Previous:nothing Next:hur man kan kontrollera HD för dåliga sektorer

Relaterade artiklar


 • hur man byter skärmen på en bärbar dator LIFEBOOK
 • hur man bränner en DVD-video som är för stor för min dvd
 • hur man installerar en harmoni trådlös förlängare
 • hur du tar bort en DVD-ROM-enhet på en Dell Inspiron 5150
 • hur är motstånd görs?
 • hur man gör konst av gamla datorkomponenter
 • Hur man sköter om fotopapper för en HP fotoskrivare
 • hur man ändrar systemet namnet på HP LJ 4000
 • Hur kan jag lagra konverterade videofiler utan hårddisk utrymme?
 • hur man installerar min HP Photosmart allt-i-ett-skrivare utan en skiva