Dator > refill instruktioner för en kanon tonerkassett

 • refill instruktioner för en kanon tonerkassett


 • Oavsett vilken typ av skrivare du har eller vad du använder det, du vet hur dyrt ersättare toner kan vara. Över tiden, kostnaden för att ersätta tonerkassetterna i din laserskrivare kan vara mycket större än det ursprungliga inköpspriset på skrivaren, så det är viktigt att hushålla var du kan. Ett sätt att spara pengar utan att kompromissa med utskriftskvaliteten är att köpa en refill kit och fylla på din egen Canon tonerkassetter. Detta kommer att förlänga livslängden för varje patron och hjälper dig att få mer för pengarna.

  Samla saker du behöver

  För att fylla på toner på Canon-skrivare, måste du först samla de objekt som du behöver. Du kommer givetvis tonerkassetten från skrivaren, men du kommer också att behöva beställa en refill kit du vill använda i tonerkassetten. Varje modell av Canon-skrivare kommer att behöva ett särskilt refill kit-se upp med hävdar att en refill kit fungerar med alla skrivare. Det finns ett antal platser för att beställa Påfyllnadssatser (se Resurser). Det viktiga är att se till att du får en refill kit som är speciellt utformad för din modell av skrivare. Förutom de refill kit, behöver du även en mjuk trasa för rengöring av befintliga tonerkassetten innan du fyller den med toner.

  Bort kassett från skrivare

  När du har refill kit i hand, försiktigt bort patronen från skrivaren och lägg den åt sidan. Rengör skrivarens insida noggrant med en ren trasa eller en speciell dator vakuum. Det är viktigt att rengöra skrivaren varje gång du byter patron-detta kommer att förhindra ansamling av pappersdamm, toner och annat skräp.

  När skrivaren har rengjorts, se till att rengöra skrivaren patronen också. Torka utsidan av patronen med ren trasa, vända sedan upp luckan på byggherren rullen och rent att rullen också. Det är viktigt att rengöra utvecklaren rullen ordentligt innan du lägger nya tonern på kassett.

  Fyll patron

  Efter att bläckpatronen har omsorgsfullt rengjorts, är nästa steg att lägga till nya toner. För att komma igång, ta en titt på de instruktioner som följde med refill kit. Varje modell skrivaren har lite olika instruktioner, så se till att läsa materialet som följde med din Canon refill kit, även om du har fyllt på andra patroner i det förflutna. Börja med att göra ett litet hål i skrivaren patronen, fyll sedan tratten med toner och häll försiktigt tonern i kassetten. Var noga med att torka upp eventuell spilld toner omedelbart-det kan färga ytorna på kontoret. Täta hålet som du gjorde efter tonern har lagts till, sedan sitta tonerkassetten på ett bord i 20-30 minuter för att se det inte finns några läckor. Om du upptäcker några läckor gå tillbaka och försegla hålet på nytt. Placera aldrig ett läckande patron i skrivaren-du kan orsaka allvarliga skador.


Previous:nothing Next:hur man konfigurerar en 2 tråd modem

Relaterade artiklar


 • hur man hittar billiga bärbara datorer för studenter
 • instruktioner om hur man installerar en Intel Q9550 cpu
 • Hur får jag makt att min bärbara dator USB-anslutning?
 • hur man bygger och anpassa en bärbar dator
 • hur man kan återställa programvaran på en HP-dator till den ursprungliga konfigurationen
 • Hur testar jag mic på min dator?
 • Hur du ser på filmer på en dator genom att köra en kabel från datorn till TV
 • rensar en CMOS-lösenord på en Dell Inspiron 2600 laptop
 • hur att uppgradera bios för NVIDIA 7300
 • hur man kan stoppa ljud i en Dell Dimension