Dator > refill instruktioner för HP 27 färgpatronen

 • refill instruktioner för HP 27 färgpatronen


 • Med HP 27 färgpatronen lätt kan fyllas med instruktioner. Med HP 27 skrivarpatron använder tre lägen bläck färg för att skapa bilder och dokument. Magenta, gult och blått är färgerna som används. Genom att använda en refill HP 27 kit bläckpatron kan datoranvändare spara pengar och även hjälpa miljön genom återanvändning av gamla patroner. Uppgiften är ganska enkel att vem som helst kan genomföra inom en timme eller två

  Du behöver:. .
  HP 27 färgbläck kit patronpåfyllning
  Gummihandskar.
  Rulle hushållspapper.
  3 tandpetare.
  Flera Q-tips.
  Rulle maskeringstejp.
  Sharpie markör.
  Nål.


  1.
  Köp ett bläck Refill kit som är specifikt för HPs 27 färgpatronen. Titta över förpackningen för att försäkra att det står att kitet är för de särskilda märke och modell. Användning av andra typer av patroner kanske inte fungerar korrekt.
  2.
  Rum flera hushållspapper för att förebygga bläckrester från att skada andra föremål. Placera bläckpatronen på hushållspapper. Sätt på dig ett par gummihandskar för att förhindra att bläcket fläckar händer.
  3.
  Dra av den övre etiketten försiktigt från patronen.
  4.

  Observera tre hål som finns ovanpå av patronen. Det finns ett solo hål i närheten av en rektangulär flik som sticker ut och två andra hål bredvid två rektangulära fördjupningar i plasten på ovansidan av patronen.
  5.
  Ta en tandpetare och försiktigt stick ner den inne i varje hål för att kontrollera färgen. Ta en sharpie markör och markera bredvid varje hål med rätt färg för lätthet. Använd "M" för magenta färg, "Y" gula och "B" för blå.
  6.
  Ta en bit maskeringstejp och plats över två av hålen för att förhindra bläck spill från att blanda in andra färger positioner.
  7.
  Läs igenom bläckpatron refill kit för lämplig mängd bläck som behövs för att fylla sprutan med rätt färg för avslöjats hålet.
  8.
  utesluta alla överdriven bläck ur sprutan. Försäkra att du har rätt mängd bläck genom att följa markörer vid sidan av sprutan.
  9.
  Lägg en pappershandduk över änden på sprutan och medan du håller spetsen uppåt, tryck försiktigt eller tryck på kolven för att utesluta alla luft.
  tio .
  in injektionsnålen i en lämplig färg hålet tills spetsen når botten av patronen. Dra sprutan upp lite från botten av kassetten för att förhindra blockering när utvisning bläck.
  11.
  Spruta ut bläcket i färg hålet långsamt. Stoppa om bläck börjar sticka ut färgen hålet. Ta en bomullstuss och torka försiktigt på utsidan av färg hålet och sedan täcka med tejp.
  12.
  Ta sprutan isär och skölj noga för att förhindra att bläcket färger från blandning. Ta en bomullstuss och torka ur insidan av sprutan.
  13.
  Upprepa stegen ovan för de två återstående färg positioner som är kvar.
  14.

  Ta försiktigt en nål och sätta ett hål i varje band som täcker färgen hål för ventilation. Låt patronen sitta kvar i minst en timme efter avslutad påfyllning instruktioner.
  15.
  Sätt tillbaka original topp etiketten.

  Tips och varningar


 • försäkra att du tillåter bläckpatronen att ventilera och sitta annars förfarandet inte att fungera korrekt.

Previous:nothing Next:hur man startar upp Vostro 200 från cd-rom

Relaterade artiklar


 • hur man startar en laptop efter ett strömavbrott
 • hur man bygger en egen dator för nybörjare
 • hur du lägger till ytterligare RAM-minne till en Dell Inspiron 9300
 • hur man köper billiga flashdiskar
 • hur ändra skärmstorlek på en acer dator
 • hur man byter en HP-modem
 • typer av flashminneskort
 • hur man använder SanDisk på en dator
 • hur man får filer från en Dell Inspiron 8600 laptop som inte startar
 • hur ändrar hårddisk i en Dell Inspiron 9400