Dator > hur man installerar dell xps140 tangentbord

 • hur man installerar dell xps140 tangentbord


 • Dell XPS M140 är en resultatorienterad bärbar dator med en 14,1-tums bildskärm, kan den förses med upp till 2,13 GHz Pentium M-processor. Efter flera år i tjänst, kan en bärbar dator som XPS M140 har ett extremt smutsiga tangentbord. Vissa tangenter kan även vara permanent fast eller icke-fungerande. Tillbaka tangentbordet på din Dell XPS M140, om det inte fungerar eller om rengöring är det inte ett alternativ

  Du behöver:.
  Platt skruvmejsel
  Phillips-skruvmejsel.
  Dell XPS M140 nya tangentbordet (Del nummer NC929 för USA /engelskt tangentbord).


  1.
  Stäng av XPS M140 ner helt. Koppla ur strömkabeln och alla externa enheter, vrid sedan den bärbara datorn och ta bort batteriet. Under batteriet är två Phillips-skruvar: en på långt vänstra kanten av batterifacket och den andra lite off-center till höger. Ta bort båda dessa skruvar.
  2.
  Vänd den bärbara datorn igen så att toppen är vänd mot dig och öppna fönstret så långt som möjligt. Hitta en depression på höger sida av plast remsan ovanför tangentbordet och sedan sätta in en platt skruvmejsel i depression och försiktigt bända upp för att släppa remsan.
  3.
  bort remsan genom att försiktigt dra upp tills du hör en liten "pop" och sedan arbeta åt vänster och dra upp igen. Fortsätt tills remsan kan tas bort från ovanför tangentbordet.
  4.
  Leta plastflikarna mellan "Esc" och "~" knappar på vänster sida av tangentbordet, och mellan "Page Dn" och "Backspace" knapparna på höger sida. Flytta flikarna med platt skruvmejsel och dra tangentbordet från kroppen av anteckningsboken tills du kan se kabeln som ansluter tangentbordet till logikkortet.
  5.
  Flytta plast spaken bredvid tangentbordet kontakten på logikkortet att frigöra tangentbordskabeln, ta sedan bort tangentbord och ställ den åt sidan.
  6.
  Anslut kabeln nya tangentbordet till kontakten på logikkortet sedan flytta plast spaken på plats igen.
  7.
  Line flikarna på botten av ersättning tangentbord upp med kroppen av anteckningsboken, tryck sedan ned på tangentbordet till den bärbara datorn. När den nedre kanten är i full swing den övre delen av tangentbordet ner, tryck den tills flikarna snäpper runt den.
  8.
  Re-cover området ovanför tangentbordet med plastlist, stäng sedan den bärbara datorn, vänd på den och ersätta de två Phillips skruvar i batterifacket. Byt batteri, elkabel och alla andra externa kablar som var frånkopplad. Datorn är klar att använda.


Previous:nothing Next:hur man installerar en T41 bärbar dator skärm

Relaterade artiklar


 • hur du använder din nya IPAD
 • hur du slår på tangentbordet ljus på en IBM T23 laptop
 • Hur fyller jag en HP 3310 bläckpatron?
 • felsökning av en högljudd pc fläkt
 • hur man byter Compaq Presario V5000 gångjärn
 • hur du tar bort fläkten från en Presario V6700 laptop
 • Hur man använder en bärbar Verizon modem
 • hur att byta moderkort på en gateway mx laptop
 • hur du aktiverar ett ATX nätaggregat
 • hur man installerar en hårddisk på en stationär dator