Dator > hur man installerar 3-d grafikkort

 • hur man installerar 3-d grafikkort


 • En 3-D grafikkort är ett bildbehandlingsprogram dator kort som ansluts till moderkortet i datorn. Inte alla datorer har fristående grafikkort, utan de är integrerade i moderkortet. Även om datorns video processor är inbyggt i moderkortet kan du installera ett kort. Fristående kort erbjuder oftast bättre grafik bearbetning och videominne för spel och andra komplexa grafik. Grafikkort är specifika för antingen AGP eller PCI Express

  Du behöver:. .
  Skruvdragare
  Antistatisk armband.
  Grafikkortet.
  Öppna facket på moderkortet.


  1.
  Köp ett 3-D grafikkort. Detta kort bör vara förenligt med ditt moderkort. Du behöver veta om din dator har en AGP-eller PCI Express-kortplats grafikkort. Detta kommer att göra skillnad i grafikkortet du köper. Du datorns manual kommer att identifiera vilka tider finns tillgängliga på ditt moderkort. Om du har både tider, är PCI Express-kortplats den starkare av de två facken.
  2.
  Stäng av datorn och koppla bort alla sladdar från baksidan av datorn. Slå på strömmen till läge OFF.
  3.
  Skruva av baksidan av datorn för att frigöra fallet. Det bör finnas skruvar runt utsidan gränsen till baksidan av målet. Skjut fall av datorn. Lägg fall ner så att moderkortet är närmast bordet. Ta på antistatiska armband, enligt anvisningarna.
  4.
  Leta AGP eller PCI Express-kortplats. Dessa tider är placerade ovanför det vanliga PCI-platser. De är vanligtvis en längre än en vanlig PCI-plats. Håll ditt kort fram till öppnandet om du inte är säker på att det är rätt kortplats. Det kan finnas en tro metall panel direkt bredvid kortplatsen på baksidan av datorn. Snap denna metall bit ut för att skapa en öppning för hamnarna i kortet.
  5.
  Sätt i kortet i AGP eller PCI Express-kortplats. Kortet skall snäppa fast. Ärendet kommer antingen ha ett spänne, klämma eller plats att skruva in kortet så att spåret ställer upp med en öppning på baksidan av datorn. Fäst kortet i kortplatsen med mekanismen.
  6.
  Anslut grafikkortet till elnätet. En motsvarande kabel med fyra hål kommer att hänga från elnätet. Koppla in sladden grafikkortet i denna kontakt. I mest kraftfulla grafikkort, kommer en nätsladd sträcker sig från kortet. Det kan användas för att driva en fläkt på kortet.
  7.
  Stäng till genom att skjuta den tillbaka in på datorn och skruva i alla skruvar du ursprungligen skruvas loss. Återanslut alla kablar på baksidan av datorn, men kontakten bildskärmskabeln till det nya grafikkortet som du har installerat. Vänd på strömbrytaren på baksidan av nätaggregatet. Slå på datorn med huvudströmbrytaren knappen.
  8.
  Installera drivrutinerna med det program som följde med kortet. Sätt in CD-enhet och låt den Autostart. Följ instruktionerna för att installera drivrutinerna till grafikkortet. Starta om datorn för att inställningarna ska börja gälla.


Previous:nothing Next:hur du installerar ett modem drivrutin i Windows XP

Relaterade artiklar


 • Hur får man en bärbar dator ur viloläge
 • hur ändrar bläck i en HP 1040 fax
 • hur man använder ett minne testare
 • Skillnaden mellan LCM och LCD
 • hur till återvinna stulna bärbara datorer med byte fri programvara
 • hur man återställer en Epson C45
 • felsökning av en usb chef flash-enhet i Windows XP
 • Hur man känner igen DVD-R skivor
 • hur man fyller en r260 bläckpatron
 • sata vs ide fördelar & disvantages