Dator > hur man bygger ett barebone-PC med Intel P4 670

 • hur man bygger ett barebone-PC med Intel P4 670


 • En hake med PC är en avskalad PC-plattformen på vilken du kan bygga en fullt fungerande dator genom att tillsätta några komponenter. Majoriteten av hake med datorer ingår endast datorlåda med nätaggregat, moderkort, RAM och CPU. Använda en Intel P4 670 som CPU val för din hake PC ger dig en grund för en kraftfull single-core system. P4 670 ger din hake PC med 3,8 GHz av makt för att köra ditt systemets programvara. Med denna bas plattform kan du anpassa helt datorn, lägga till kapacitet du behöver. Du begränsas bara av förenligheten av komponenter till efter avslutad

  Du behöver:. .
  PC fall-ATX formfaktor
  Phillips-skruvmejsel.
  PC nätaggregat.
  Intel P4 670 CPU.
  CPU-fläkten.
  LGA775 socket moderkort.
  1 Gigabyte DDR2 PC 4200 RAM.


  1.
  Öppna datorlådan genom att skruva loss fall täcka med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Slip locket från fall kroppen. Pop ut I /O-sköld, den tunna plåtbit som täcker bakre hålet på PC fall där moderkortet I /O-portar förlänga. Byt I /O-sköld med sköld som följde med moderkortet. Montera ersättare i hålet genom att trycka hårt på plats från insidan, med den lilla avsatsen sträcker runt ytan av skölden pressas genom hålet och höll skölden på plats.
  2.

  Installera strömförsörjningen i datorn fallet. Sätt nätaggregatet i sitt fäste avsats i fallet med fläkten pekar ut ur hålet på baksidan av målet. Rikta in skruvhålen i strömtillförseln med fästhål i den bakre delen av fallet, och sedan säkra tillgången på plats med de fyra Phillips-skruvarna som följde med strömmen. Använd vid minst ett 450-watts nätaggregat.
  3.
  Installera CPU på moderkortet. Öppna CPU kontakten på moderkortet genom att lyfta spaken bredvid CPU berget. Orientera CPU-chip så att skåran i hörnet av processorn är i linje med den matchande hack i hörnet av berget. Försiktigt in processorn jobbet anpassa stiften på processorn med hålen på fästet. Ingen kraft är nödvändigt, och om processorn doe inte glida lätt i uttaget, kontrollera och försök igen. Sänka nivån av berget, säkra processorn på plats.
  4.
  Fäst CPU-fläkt till CPU. Ta bort skyddshöljet på CPU fläkten täcker kylvätska lapp som sitter direkt på din CPU. Slip platshållarna på varje sida av CPU-fläkt över flikarna på sidan av CPU montera på moderkortet. Klippen kommer att hålla fläkten på plats.
  5.
  Installera moderkortet. Rikta in moderkort med monteringshålen på fallet och skruva det på plats med den medföljande moderkort skruvar. Metall eller plast bitar dödläge, som ingår i fallet, kan behöva installeras till fall där moderkortet skruvas ned för att ge ett mellanrum mellan den bakre delen av moderkortet och det gäller yta. Skruva dessa standoffs i målet, och sedan anpassa moderkort monteringshålen med dödläge hålen och skruva fast moderkortet på plats genom att skruva ner tätt mot dödläge bitar. Vid montering av moderkort, se till att I /O-portar på moderkortet förlänga via I /O-sköld. Hamnarna i moderkortet kommer att anpassa sig till hamnen hålen i skölden.
  6.
  Installera RAM-chip i moderkortet. Passa in RAM med minnet på moderkortet märkt "Bank 1. " Spåret på RAM kommer att anpassa med skåran i minnet kortplatsen. Lossa sida låsklämmorna av RAM-kortplatsen och tryck sedan på RAM-chip i facket tills den är ordentligt på plats. Klicka på låsklämmorna på plats med toppen av låsklämmorna håller RAM på plats av skårorna på chip sidorna.
  7.
  Stäng datorlådan, säkra fall täcka bakifrån med hjälp av skruvarna. Den hake med PC kan utökas senare med vad komponenter användaren vill lägga till.


Previous:nothing Next:hur man fixar en HP All-i-ett skrivare som inte skriver en sidfot

Relaterade artiklar


 • hur man installerar ett skrivbord jet 200 hk skrivare
 • Hur man återskapar en DVD-bildspel du förlorat
 • hur du kör cd-programvaran på en netbook
 • Hur man överför mikrofiche till en dator
 • hur du partitionerar ett minne
 • hur man fixar en HP C3180 patron
 • hur du överför data från en iMac till en MacBook Pro
 • Hur får jag min mac skärmsläckare att stanna på?
 • diy lcd reparation strömriktare
 • Apple Cinema HD krav Display Power