Dator > hur man bygger en AMD dator

  • hur man bygger en AMD dator


  • Bygga din egen dator kan du välja exakt vilka komponenter du vill ha. AMD-baserade system är mycket populära i detta avseende, eftersom de består av kraftfulla komponenter som också är generellt billigare än sina konkurrenter, och med 2010. Du kan enkelt sätta ihop dessa komponenter till den stationära datorn i dina drömmar

    Du behöver:. .
    AMD-processor med fläkt
    Moderkort kompatibel med AMD CPU.
    RAM-moduler.
    Hårddisk.
    Optiska enheten.
    Desktop PC fallet.


    1.
    Sätt AMD CPU till CPU slot på moderkortet. Tryck låsvredet på plats för att låsa CPU på plats.
    2.
    Placera fläkten som följde med AMD-processor på toppen av sockeln och lås fast den genom att trycka att utvidga fötter av fläkten i hålen som omger uttaget på moderkortet. Vrid ratten på toppen av varje fot för att låsa fläkten på plats
    3
    Placera minnesmodulen i en 25-graders vinkel i minneskortplatsen och tryck försiktigt uppåt till 90. . -grader. Minnesmodulen kommer att göra en hörbar "knäppa" som det sitter på plats. Upprepa för varje minnesmodul som du installerar.
    4.
    Försiktigt placera moderkortet i den stationära datorn fallet och notera var hålen i kanterna på moderkortet linje med hålen i botten av fallet. Ta ut moderkortet och skruva stammarna som följde med ditt ärende i dessa hål.
    5.
    Placera moderkortet tillbaka i målet och skruva styrelsen att stammarna som du just installerat. Se till att använda plast brickor mellan skruvarna och moderkortet för att undvika kortslutning din dator.
    6.
    Skjut den optiska enheten och hårddisken i rätt spår i fallet. Fäst dem med skruvar och tryck försiktigt mot dem se till att de är säkra. Använd SATA-kablar som följde med moderkortet att ansluta hårddisken och den optiska enheten till styrelsen själv. Kom ihåg att även koppla in strömkontakter från fall till båda enheterna, också.
    7.
    Koppla en extern USB-och Firewire-kablar port på moderkortet. Dessa kablar kommer bara kontakten i deras lämpliga anordningar, och endast ett korrekt sätt. Även koppla in PC-högtalare, LED-hårddisk tillgång, och strömbrytare /LED anslutningar från fallet i moderkortet.
    8.
    Anslut tangentbord, mus och bildskärm till datorn, följt av strömkabeln. Tryck på strömbrytaren på fallet. Om datorn startar upp med ett enda pip från PC-högtalaren, då datorn är redo att ha ett operativsystem lastade på den. Om datorn inte startar, kontrollera alla kablar som är anslutna till moderkortet.

    Tips och varningar


  • Arbeta aldrig på den inre komponenterna i en AMD datorn medan nätsladden är inkoppladOm du gör det placerar dig i riskzonen för elektriska stötar.

Previous:nothing Next:Felsökning av en acer monitor med inget ljud





Relaterade artiklar


  • hur du installerar minne i Lenovo ThinkPad r61i
  • hur du säkerhetskopierar din dator filer innan en datorkrasch
  • Hur skapar jag LightScribe-skivor?
  • typer av tråd kontakter
  • Hur man laddar ner till en skrivare HP Deskjet 5150
  • hur man kan kontrollera om RAM är bra
  • Felsökning en Lexmark N7000
  • hur man kan återställa 8gig aspirera från fabrik skivan
  • hur bifoga en Dell tangent
  • hur man startar upp en dv4000 från en USB