Dator > hur man bränner audio till en DVD-R

 • hur man bränner audio till en DVD-R


 • Digital musik ger en bekvämlighet som är oöverträffad av ljud-CD, men att bekvämlighet kommer till priset av potentiellt förlora all din musik om du upplever ett hårdvarufel. Konvertera din musik till ljud-CD är problematisk eftersom CD-skivor inte håller lika mycket som DVD, vilket leder till mer skivor som du behöver för att hålla reda på. Dessutom, om du bränner din digitala musik på CD, måste du "rippa" skivan igen för att lägga musiken på din digitala spelare. Denna process kommer att resultera i en förlust av ljudkvalitet. Bränna musik på DVD säkerställer att originalen stå orörd. Säkerhetskopiera din musiksamling på detta sätt ger sinnesro i att veta att du snabbt och enkelt återställa din musik, om behovet uppstår någonsin

  Du behöver:.
  DVD-R-skivor

  Bränna Audio på DVD-R i Windows


  1.
  Skapa en mapp på hårddisken och namnge det något som "Burning mapp".
  2 .
  Kopiera musik som du vill bränna in i "Burning mapp" och kontrollera att den inte överstiger 4. 5 gigabyte i storlek. Du kan kontrollera storleken på mappen genom att hålla muspekaren över mappen och klicka på höger musknapp och klicka med vänster musknapp på "Egenskaper".
  3.
  In en tomma DVD-R-skiva i datorns optiska enhet.
  4.
  Markera alla musik du kopieras till den mappen. Du kan göra detta antingen genom att trycka "Ctrl" och "A" på tangentbordet eller klicka på "Redigera" och sedan "Markera allt" under den brännande mapp.
  5.
  Höger -klicka på någon fil i Burning mappen en tid, välj Skicka till och klicka på "DVD RW-enhet. "Ett nytt fönster poppar upp och visar en lista över filer som du kopierat från" Burning mapp ".
  6.
  Klicka på" Bränn till skiva "i den vänstra panelen i fönstret .
  7.
  Kontrollera innehållet på skivan när bränningen är klar för att se alla dina filer ser korrekt. Välj en fil på måfå för att spela för att se det fungerar, då etikett skivan med en tusch-markör och förvara på en säker plats. Upprepa detta tills du har säkerhetskopierat hela din musiksamling.

  Bränna Audio på DVD-R med Mac OSX


  1.
  Skapa en mapp på hårddisken och den namnet "Burning mapp".
  2.
  Kopiera musik som du vill bränna in den brinnande mapp och se till att det inte överstiger 4,5 gigabyte i storlek. För att kontrollera den nuvarande storleken på den musik du har kopierat, tryck på "Command", "Option" och "I" på tangentbordet för att få upp fönstret som visar storleken på mappen.
  3.

  Mata in en tom DVD-R-skiva i din Mac optiska enheten. En skiva ikon visas på skrivbordet. Dubbelklicka på den för att öppna den.
  4.
  Markera all musik från det brinnande Mapp (tryck på "Command" och "Ett" på ditt tangentbord eller klicka på "Redigera" och sedan "Markera allt") och dra låtar till DVD-R fönster.
  5.
  Klicka på "File" och sedan "bränna" för att bränna musik till DVD-R. Kontrollera innehållet på skivan när bränningen är klar för att se alla dina filer ser korrekt. Välj en fil på måfå för att spela för att se det fungerar, då märka skivan med en tusch-markör och förvara på en säker plats. Upprepa denna procedur tills du har säkerhetskopierat hela din musiksamling.


Previous:nothing Next:hur att reparera en skadad flash-enhet

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort skrivhuvudet av en Epson C90
 • hur man kan få skrivbordet egenskaper med hjälp av tangentbordet
 • hur ta reda på chip säljare och modell i USB-minne
 • hur man tråd ett jack usb vägg
 • Felsökning av HP Photosmart C7280
 • hur man byter grafikkort i en Dell Inspiron 6000
 • hur man kan spara text från en dator till en flash-enhet
 • mac vs PC-plattformen
 • refill instruktioner för en Tennessee 350 tonerkassett
 • hur du överför data från en iMac till en MacBook Pro