Dator > Felsökning av HP Photosmart C7280

 • Felsökning av HP Photosmart C7280


 • HP Photosmart C7280 tillåter användare att utföra flera funktioner, inklusive utskrift, skanning, faxning och kopiering. Om du har problem med någon av dessa funktioner bör du felsöka först problemet innan du gör något annat. Om problemet kvarstår Försök inte att öppna skrivaren och ändra hårdvaran på något sätt. Istället tar skrivaren till en professionell eller kontakta HP

  Du behöver:.
  DOS boot bildfil


  1
  Skriv ut en "självtest. . Rapporten "Om du får ett varningsmeddelande på skrivarens display. För att göra detta, klicka på "Power"-knappen för att slå på skrivaren och tryck sedan på "Setup" på kontrollpanelen på skrivaren och tryck på höger pil tills ordet "Skriv ut rapport" visas i skärmen på kontrollpanelen. Tryck "OK" och "Self-test rapport" skrivs ut. Om skrivaren skriver självtestet rapport är varningsmeddelande falskt. Om skrivaren inte skriver ut, gå vidare till steg 2.
  2.
  Rensa pappersbanan om du får ett meddelande på kontrollpanelen som säger "Paper Jam. " För att göra detta, slår på skrivaren, dra ut strömsladden och alla anslutningskablar. Öppna den övre luckan från att lyfta på framsidan mitten av skrivaren. Ta försiktigt bort papper som fastnat och koppla alla kablar tillbaka in
  3.
  Rengör skannern om du upplever linjer över en skannad bild. För att göra detta, stänga av skrivaren och dra ur nätsladden. Öppna skannerlocket och rengör skannern med en mjuk, luddfri trasa och fönsterputsmedel. Använd en annan trasa för att torka helt upp skannern. Anslut nätsladden igen och försöka skanningsjobbet igen.
  4.
  Installera den fullständiga drivrutinsfunktion skannern om du försöker en genomsökning och enheten svarar inte. Se "Resurser" för en länk för att ladda ner drivrutinerna för HP Photosmart C7280. Alternativt kan du skanna med Microsoft Paint, Windows Photo Gallery och Windows Faxa och skanna om någon av dessa program är installerade på datorn.
  5.
  Kontrollera att telefonlinjen är ordentligt in i HP Photosmart om du har problem med att skicka eller ta emot fax.
  6.
  Aktivera "Anpassa till sida" om du försöker göra en kopia och den högra kanten är avskuren. För att göra detta, tryck på "Kopiera" från menyn på skrivarens kontrollpanel, tryck på högerpilen för att välja "storlek. " Tryck på "OK" knappen för att öppna "storlek alternativ"-menyn. Tryck på nedåtpilen för att välja "Anpassa till sida" och tryck sedan på "OK". Prova att kopieringen igen.
  7.
  Göra en hård återställning på skrivaren om de föregående stegen har misslyckats. Stäng av skrivaren och dra ut nätsladden från vägguttaget. Vänta några sekunder och anslut nätsladden igen i. Prova skriva ut, skanna, faxa eller kopiera jobb igen.


Previous:nothing Next:hur man bygger en dator med Phenom

Relaterade artiklar


 • hur man köper en IPAD strömadapter
 • hur korrekt hantera RAM
 • hur man bygger en dator rigg
 • DDR2 RAM vs DDR2 Dual Channel
 • hur man konfigurerar IP-adressen för en HP LaserJet 2015
 • xd kontra sd-kort
 • vad är SATA HDD?
 • hur till låsa skannern på en Dell-skrivare
 • hur kan jag ställa min laptop hd som slav på min pc?
 • hur får man en Toshiba DVD-brännare att fungera?