Dator > hur man köper RAM från ebay

 • hur man köper RAM från ebay


 • EBay underlättar transaktioner mellan köpare och säljare för en liten avgift. Besökare kan hitta olika föremål, allt från det vardagliga till det ovanliga och exotiska. De flesta transaktioner sker via bud men köparna kan också köpa saker till fasta priser. Den som vill köpa RAM från eBay hittar ett stort utbud att välja från

  Du behöver:. .
  Pappershanddukar eller kartong
  Refill Ink.
  Sprutan.


  1.
  Bestäm vilken typ av RAM-minne du behöver genom att hänvisa till datorns handbok eller genom att kontrollera webbplatser såsom Crucial. com och Belarc. com, vilket kan bidra till att skapa den typ av RAM-minne din dator kräver (se Resurser nedan). Det finns många typer av RAM-minne och de varierar med faktorer som hastighet, kapacitet och utseende. Men det är moderkortet i varje bärbar eller stationär dator som är konstruerad för att acceptera en viss typ av RAM-minne och ett maximalt belopp av minne.
  2.
  Bestäm mängden RAM-minne du behöver. Detta beror på faktorer som hur mycket RAM din dator för närvarande har och vilken typ av program du kör. Till exempel spel är grafikintensiva och kräver en stor mängd minne så du kan behöva uppgradera. Programvarutillverkare består ofta av mängden minne som krävs på förpackningen.
  3.
  Besök eBay. com och registrera ett konto. Denna process innebär att uppge namn, postadress, telefonnummer och e-postadress. Du måste klicka på länken att eBay skickar via e-post för att aktivera ditt konto.
  4.
  Tillbaka till eBay hemsida. Klicka på "Kategorier" längst upp på sidan och välj "Datorer och Nätverk. "
  5.
  Klicka på" Memory "-länken i Apple eller PC kategorier. Dessa kategorier också innehålla länkar till minne som används i Apples bärbara datorer och bärbara datorer PC och bärbara datorer. Klicka på dessa länkar kommer du till en lista över allt RAM-minne finns att köpa i respektive kategori.
  6.
  Se listorna. totala notering av tillgängligt minne kunde räkna i tusental. Du kan sortera listor beroende på hur du vill köpa varan. Klicka på "Auktioner bara" fliken högst upp på sidan om du vill ha möjlighet att lämna anbud på minnet för möjligheten att köpa objektet till ett lågt pris. Välj "Köp den nu" bara om du föredrar att köpa minnet på säljarens pris.
  7.
  Läs rubriken på listan för att avgöra om det är den typ av RAM-minne du behöver. Klicka på bilden eller titeln av prospekt för att visa beskrivning. Säljare lista vanligtvis funktioner i minnet, inklusive typ, hastighet och kapacitet samt om objektet är nytt eller begagnat. Se till att beskrivningen matchar det du söker.
  8.
  Lägg ett bud om objektet är auktioneras ut. Ta del av utrop och ange ett högsta bud. Detta är det högsta belopp som du känner dig bekväm att betala för objektet. Ta även del av kostnaden för frakten, som kommer att ingå i den totala kostnaden för objektet om du vinner budet. Övervaka auktion medan den pågår. Bud kan vara från 1 till 7 dagar. Om ditt bud är det högsta, kommer du att vinna auktionen. Följ anvisningarna från säljaren att göra en betalning om du vinner. Vänta på att säljaren till post RAM-minnet till dig.
  9.
  Klicka på "Köp den nu" om artikeln är tillgänglig för omedelbar försäljning. Göra en inbetalning för att slutföra köpet och vänta på ditt minne att komma fram.

  Tips och varningar


 • "Absolute Beginner's Guide till eBay, säger Michael Miller rekommenderar att finna ut det sanna värdet av ett objekt innan du lägger ett bud. Sök även eBay avslutade auktioner för att ta reda på hur mycket liknande objekt har sålts för tidigare. Sidan 46.
 • eBay köpare kan lämna feedback till säljarna med stöd av den typ av service de fått. Detta påverkar säljarna poäng som i slutändan avgör vilja andra kunder att köpa från honom eller henne.
 • ställa frågor till säljaren om du inte är säker på RAM han erbjuder. Det är bäst att göra detta innan du vinner budet eller göra inköp. Ändra ditt sinne om du köper ett objekt efter att du har vunnit budet eller beställningen kommer att negativt påverka ditt betyg och eventuella kommande transaktioner på eBay.

Previous:nothing Next:Hur man laddar ner ett ljud-enhet installationsprogrammet i Windows XP

Relaterade artiklar


 • hur man byter ett moderkort utan att installera om windows xp
 • Vad är VoIP-gateway?
 • hur man fixar din Mac batteri
 • hur man byter en thinkpad lcd inverter
 • hur du ändrar tangentbordslayout i XP
 • hur man byta ut CMOS-batteriet på en IBM laptop 2379
 • hur du lägger till makt för att din iPod
 • hur man byter minne i min Dell Latitude
 • hur indentify värden RAM-minne
 • hur du tar reda på porten på en dator