Dator > hur man installerar en HP-skrivardrivrutin

 • hur man installerar en HP-skrivardrivrutin


 • HP-skrivardrivrutiner är enkla att installera, eftersom de kan hämtas från HP: s supportwebbplats. På HP Support och Drivrutiner hus sajt skrivarprogramvara drivrutiner för alla HP-modeller. Dessa drivrutiner är tillverkade speciellt för alla kompatibla operativsystem. Vissa HP-skrivardrivrutiner kan faktiskt vara installerade via USB porten genom att koppla skrivaren till datorn. Men oavsett vilken skrivare du har, är installationen av drivrutinen inte svårt och tar bara några minuter

  Du behöver:.
  Dator med Internetuppkoppling.
  HP USB-eller parallellkabel.
  HP skrivare drivrutin.


  1.
  Öppna HP Support och drivrutiner webbplats (http://welcome. hp. com/country/us/en/support. html ) från din webbläsare.
  2.
  Skriv skrivarens namn och modellnummer i tomma dataformuläret som kommer att presenteras på Support och Drivrutiner hemsida.
  3 .
  Klicka på dubbelpil sökknappen till höger om sökfältet dataformuläret. En lista med sökresultat kommer att visas när webbläsaren omdirigeringar.
  4.
  Välj HP skrivare länk som är kompatibel till skrivaren namn och modellnummer som du angav. Du kommer att hänvisas till skrivarens support och drivrutiner.
  5.
  Välj "Drivrutiner och nedladdningar" på skrivarens hemsida och klicka på namnet på datorns operativsystem för att du hämta rätt drivrutin.
  6.
  Dubbelklicka på den skapade länken drivrutin som ska visas för det operativsystem du har angett. Ett popup-fönster för nedladdning visas.
  7.
  Välj "Spara" åtgärder för att lagra det program drivrutinsinstallationsfilen till hårddisken.
  8.
  Öppna och kör installationsprogrammet att få tillgång till HP installationsguiden och starta installationen.
  9.
  Läs, granska och godkänna EULA utlämnande att få tillgång till installationsprogrammet. Klicka på "Nästa" för att välja en plats fil mapp på HP skrivarens komponenter och funktionella mappar.
  Tio.
  Välj standardmapp plats som kommer att tillhandahållas av operativsystemet och HPs installationsguide , och klicka på "Nästa" för att påbörja installationen av drivrutinen. Denna process kan ta ett par minuter, beroende på ditt operativsystem, RAM och system processor.
  11.
  Anslut HP skrivarens USB-eller parallell-kabeln till datorn när installationen visas ett meddelande för den fysiska anslutningen. När skrivaren är upptäcks, kommer den installerade drivrutinerna vara associerade med skrivaren för att fastställa sin fysiska nätet med datorn.

  Tips och varningar


 • Utgående några öppna program innan du kör installationsprogrammet kan vara fördelaktigt. Detta garanterar att din dator inte fryser eller lider svar fel som kan påverka installationen.
 • Dessa instruktioner innebär de grundläggande stegen för de vanligaste HP skrivardrivrutin installationsprocessen. Denna process kan variera i vissa fall, beroende på HP-skrivare modell.

Previous:nothing Next:hur man använder USB-minne för RAM i XP

Relaterade artiklar


 • hur ta reda på en dators router antal
 • Hur man laddar ner gratis programvara säkerhetskopiering på band
 • hur man ansluter en enhet Kingston blixt in i en Dell-dator
 • hur man installerar en HP 932c Deskjet-skrivare
 • hur man byter en bakgrundsbelysning på en Dell Inspiron 1000
 • hur man rengör en tonerkassett för HP LaserJet 5p
 • hur du ansluter till Internet via Wi-Fi
 • hur du tar bort program från Windows Installer
 • hur man bygger en egen dator för nybörjare
 • hur man återställer min Konica minolta patron bläck