Dator > hur man blir en anpassad PC byggare

 • hur man blir en anpassad PC byggare


 • Om du inte är ett fan av varumärken, är ditt bästa val att vara en anpassad PC byggare. Skälen för detta varierar från person till person, men med denna metod har du full kontroll över vad du får och hur mycket du får den för
  1.
  För att kunna vara en anpassad PC byggare, fråga dig själv om du behöver en spel dator, eller helt enkelt en PC för att göra din dagliga läxor eller annan ljus aktiviteter. Är detta främst för kontor? Eller är du planerar att ha alla de senaste inom multimedia? Detta kommer att avgöra ungefär hur mycket du behöver spendera att göra detta och eventuella framtida egenbyggda dator.
  2.
  Innan du går till affären för att köpa en dator delar, sitta ner och göra en del efterforskningar för att hitta den bästa datorn erbjudandena. Det finns många online-erbjudanden som kan hjälpa dig att spara på nya eller begagnade datordelar. Om du är bekväm att köpa från hemsidor, de brukar erbjuda bättre priser än lokala butiker.
  3.
  Som en anpassad PC byggare, kolla in deras pruta bin, eftersom de ofta har gott om äldre hårddiskar, ljudkort, grafikkort och mycket mer. Specialbyggda datorer ger dig massor av val, detta är den största fördelen. Att vara med rabatt betyder inte att de är opålitliga, betyder det helt enkelt att det finns nyare produkter där ute. Behöver du en 500 GB hårddisk, eller kommer du betala för 120 GB? Det förstnämnda kan köpas nya och dyrare, medan den senare kan hittas för mycket billigare.
  4.
  Även om du inte behöver den senaste teknologin, gör din dator tålig för långsiktig användning. Med andra ord, köp tillräckligt RAM-minne och hårddisk utrymme så att du inte behöver uppgradera den inom en snar framtid, även om du bara tänker göra en billig stationär dator.
  5.
  Ditt moderkort är ett av de viktigaste sakerna du behöver för att hålla utkik efter. Se till att få en som rymmer ca fyra RAM-minnesplatser (för att uppgradera lättare om det behövs), och om möjligt, leta efter något med inbyggda komponenter och tillräckligt USB-portar.
  6.

  När du väljer den typ av termiska fettet (termisk pasta), aldrig gå för något som kostar mindre än $ 6. Vanligtvis mer tillförlitliga sådana kommer att kosta mellan $ 10 och $ 13. Detta garanterar att du tillämpar hög kvalitet fett på din processor när man bygger upp vår egenbyggda dator.
  7.
  för att bättre hantera en specialbyggd dator, gå för öppen källkod efter att din dator har byggts. Istället för att installera ett dyrt operativsystem, få något som Linux, beroende på dina behov. Det finns gott om gratis program för att stödja din dagliga dator behöver, till exempel gratis Office-program (Open Office) och mycket mer.


Previous:nothing Next:hur man installerar en HP Laser Jet 1100 skrivare

Relaterade artiklar


 • hur man använder en TV fjärrkontroll på Windows Vista
 • hur att reparera shift-tangenten på en gateway laptop
 • Apple Cinema HD krav Display Power
 • hur att byta moderkort på en gateway mx laptop
 • skillnaden mellan ATX & mini ATX formfaktor
 • hur till återvinna vista volym med Windows XP
 • hur man använder en spelkontroll med pc-spel
 • hur man spåra en förlorad bärbar dator
 • hur man starta upp en återställningspartition på en Compaq 6715b
 • Hur lägger jag till RAM-minne till min laptop?