Dator > hur man använder SanDisk USB-minne

 • hur man använder SanDisk USB-minne


 • En SanDisk USB-minne är en bärbar lagringsenhet som är liten nog att passa i din ficka, men kraftfull nog att lagra flera filer. SanDisk USB-minne är varierar i minnets storlek med större minne storlekar stödja fler filer. Där kan du överföra filer till och från din dator snabbt och enkelt utan krångel eller installation av programvara. Med hjälp av dessa enkla steg, se hur enkelt det är att använda din SanDisk USB-minne

  Du behöver:. .
  Köra SanDisk flash


  1
  Plug. din SanDisk flash-enheten i en ledig USB-port på datorn. USB-portar är i allmänhet placerade på framsidan eller baksidan av din dator (stationära datorer) eller sida (bärbara datorer). Datorn känner automatiskt igen flash-enheten som en portabel hårddisk.
  2.
  Starta Utforskaren genom att klicka på "My Computer" (Windows XP) eller "Dator" (Windows Vista och 7) . Du bör se din flash-enheten visas som en portabel hårddisk. För Mac-användare, bör du se din flash-enheter "bärbara hårddisk på skrivbordet. Om du inte kan se din flash-enheten i Utforskaren eller på skrivbordet, koppla ur enheten och starta om datorn. När datorn startats om, anslut flash-enheten i USB-porten och starta Windows Explorer igen.
  3.
  Dubbelklicka på flash-enheten är portabel hårddisk i Utforskaren eller på skrivbordet. Om du tidigare sparade filer på flash-enheten bör du se dem i flash-enheten fönstret. Att överföra filer till din dator, dra dem från flash-enheten fönstret till den mapp eller plats på din dator som du vill överföra dem till.
  4.
  Överför filer från din dator till flash-enheten genom att dra dem från den plats eller mapp som du sparat dem i, till flashminnet Fönstret som du öppnade. Om du vill skapa en ny mapp på flash-enheten, högerklicka på fönstret flash-enheten och klicka på "Ny mapp" (Mac). Klicka på "New" och klicka på "mapp" om du använder en Windows-dator. Namnge mappen vad du vill. För att ladda upp filer till mappen du skapade i din flash-enhet, dubbelklicka på den nya mappen och dra filer till den.
  5.
  Klicka på "Säker borttagning av maskinvara" ikonen på systemet facket bredvid klockan när du är klar med att hantera dina filer flash-enhet. En ny maskinvara öppnas. Klicka på ditt minne i den nya hårdvaran fönstret och klicka på "Stop. " När du uppmanas koppla bort flash-enheten från datorn. Om du använder en Mac, högerklicka på flash-enhet hårddisken på skrivbordet och klicka på "Mata ut. " Koppla bort flash-enheten från datorn.


Previous:nothing Next:hur du skannar ett formulär i ett dokument

Relaterade artiklar


 • hur man bygger en egen laptop med ett kit
 • hur man byter min bläckpatronen i min HP C5280
 • hur man installerar en harmoni trådlös förlängare
 • hur du ställer dubbla bildskärmar använder en Radeon 7000 på Windows 2000
 • hur man ändrar systemet namnet på HP LJ 4000
 • hur man konfigurerar 2 nätaggregat för en pc
 • hur säkra en position i spelbranschen
 • hur du tar bort höljet för en Acer 4420 laptop
 • vad är ett Express Card på en dator?
 • hur man fixar en HP C3180 patron