Dator > hur DVR till en PC

  • hur DVR till en PC


  • DVR eller digital videokamera, är en tjänst som låter dig digitalt registrera TV-program som visas på satellit eller kabel-stationer. Tjänster som Dish Network och DirecTV erbjuder det, men om du inte vill betala extra, kan du använda din dator för att spela in digitala TV. Detta är faktiskt kallas PVR, eller Personal Video Recorder. Det tar lite arbete och dator skicklighet, men om du är villig att investera tid och pengar, kan du ha din visar DVR till datorn

    Du behöver:.
    Satellit /kabel-leverantör.
    TV-tuner.


    1.
    Köp en TV-tuner. Vissa är externa och koppla in USB-portar, medan andra går in i datorn via PCI /PCI Express-kortplatser. Det finns High Definition-mottagare och regelbundna definition tuners. Det beror helt på hur mycket pengar du vill spendera.
    2.
    Stäng av datorn och installera ditt TV-tuner. Om det är en intern tuner, ta din dator luckan och för in den i rätt spår. Om det är en extern tuner, sätt in den i USB-porten. När tunern är inkopplad, slå på datorn och installera programvaran som följde med tuner (en skiva med installationsprogrammet borde ha ingår i köpet). Sätt att skivan och installationen börjar. Klicka på "Nästa" tills det visas ett meddelande om att din TV-mottagare har installerats.
    3.
    Stäng av din dator och koppla in din satellit eller kabel i TV-tuner. Kabeln du använder för att koppla in TV-tunern kommer att vara en koaxialkabel, om du använder kabel eller satellit. När du har anslutit din satellit eller kabel tjänst till TV-tuner, slå på datorn igen.
    4.
    Välj PVR programvara att använda. Det finns gott om gratis sådana, och din CD som följde med TV-tuner borde ha en. Det finns även betalas program du kan använda. Microsofts Windows Media Center fungerar med mest tv-mottagare, och det är gratis. Ett annat alternativ är ett program som heter GB-PVR. Oavsett programvara du väljer, kolla sin förteckning över hårdvara som stöds se till att din TV-mottagare fungerar med den. Vissa TV-mottagare fungerar inte med alla operativsystem och PVR-programvara.
    5.
    Starta din PVR programvara och har den att göra en kanalsökning så att den kan hitta alla kanaler kabel-eller satellit leverantör erbjuder. Du kan också välja egna alternativ för dina inställningar för inspelning, precis vad format för att spela in video i (AVI, MPEG, WMV, etc. ), Och du kan välja där det kommer att spara inspelad video.
    6.
    Hitta en show som du vill spela in. Hit på inspelningsknappen, och det kommer DVR till din dator.

    Tips och varningar


  • Vissa visar inte spela på grund av copyright lag. Vissa modeller helt enkelt inte kommer att spela in upphovsrättsskyddade program.

Previous:nothing Next:definitionen av dator för ljudkort





Relaterade artiklar


  • hur man ändrar bakgrunden av ett foto på en Mac
  • hur man återställer en HP f4235 skrivare
  • Hur konvertera mp4 till mp3 på en mac gratis
  • hur man konfigurerar en Pantech 175 USB-modem
  • vad är AMD Athlon?
  • fördelar och nackdelar med en nätverkskort
  • hur man använder en flash-enhet som primär enhet
  • Hur skannar jag från en skrivare i ett e-post?
  • hur man byter skärmen på en bärbar dator LIFEBOOK
  • historia dator design