Dator > hp laptop felsökningsguide

 • hp laptop felsökningsguide


 • De bärbara datorer som gjorts av Compaq och Hewlett Packard används ofta i både hemmiljö och näringslivet. Medan dessa bärbara datorer kan ge många år av problemfri tjänst, det finns tillfällen när saker inte fungerar som de ska. När detta händer är det viktigt för HP laptop-ägare att ha vissa grundläggande felsökning färdigheter till hands. Med en HP laptop på service kan vara ett dyrt förslag, så att kunna göra enkla reparationer själv kan spara en massa pengar

  Du behöver:.
  Cash!.


  1.
  granska eventuella ändringar som har gjorts till din bärbara dator konfiguration. Att veta vad som ändrats sedan den senaste gången den bärbara datorn fungerade kommer att ge dig några viktiga ledtrådar om vad som gick fel. Om du har lagt en ny bit av hårdvara eller mjukvara, kan dessa förändringar orsaka en konflikt. Om du nyligen hämtat uppdateringar från Microsoft, kunde en av dessa patchar som orsakar problem med din programvara.
  2.
  Kör systemåterställning för att ta datorn tillbaka i tiden om du misstänker senaste förändringar kan vara att skylla. Om du vill skriva Systemåterställning tryck på "F8" knappen som din bärbara dator är uppstart. När Windows startskärmen visas väljer "Felsäkert läge" från menyn. När den bärbara datorn startar i felsäkert läge välja "Systemåterställning" och välj ett datum innan du började har problem.
  3.
  Logga in på din bärbara dator och högerklicka på " Min dator "ikonen. Klicka på fliken "Maskinvara" och sedan "Enhetshanteraren"-knappen. Expandera varje hårdvara kategori och leta efter gula frågetecken och röda utropstecken. Dessa är indikatorer på att en viss del av maskinvaran inte fungerar korrekt.
  4.
  Var särskilt uppmärksam på "Nätverkskort" i Enhetshanteraren. Många modeller av bärbara HP-datorer var benägna att problem med korrupta nätverk förare och de korrupta förare skulle orsaka adaptern slutar att fungera. För att installera en ny drivrutin genom att högerklicka på nätverkskortet och välj "Uppdatera drivrutin" från listan.
  5.
  Klicka på "Start" och välj "Kontrollpanelen" från menyn. Dubbelklicka på "Administrationsverktyg"-ikonen och sedan på "Loggboken. " Granska poster i Loggboken-dessa händelser kan tyda på att en viss mjukvara krånglar
  6
  Gå tillbaka till "Kontrollpanelen" och klicka på "Lägg till eller. . Ta bort program "ikonen. Markera funktionsstörningen programmet och välj "Change" från listan. Kör "Reparera" alternativet att reparera programmet.


Previous:nothing Next:vad är en DVI-adapter?

Relaterade artiklar


 • Felsökning påfyllda bläckpatroner i en kanon iP1800 skrivare
 • felsökning av en frusen pekplatta för Verizon Wireless
 • hur du kopierar en cd som ett spår
 • hur man berättar hur mycket ledigt utrymme som finns kvar på en compter hårddisk
 • hur man ändrar AAA-batterier i en trådlös mus
 • hur man köper en bärbar dator från ebay
 • Hur du kopierar en ikon & klistra in i en starta mapp
 • hur man byter en LaserJet 1022 fixeringsenhet
 • Lägga till en andra SATA-hårddisk till en Dell Dimension 9100 dator
 • Hur får jag en hög port Speed USB?